Волинська фондова компанія
Інші назви: ПрАТ Волинська Фондова Компанія
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Сільське господарство та рибальство
Сайт: vfc.com.ua
Телефони: 0332786500
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Володимир-Волинський, Дніпро, Луцьк, Одеса, Полтава, Севастополь
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Сільське господарство та рибальство
Сайт: vfc.com.ua
Телефони: 0332786500
Продаж сільськогосподарської техніки
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюВолинська фондова компанія
Відгуки про компанію «Волинська фондова компанія» Усього: 25
23.07.21 12:52
Саша,
м. Вінниця
Роблю в компанії уже 4 роки хоча думав, що прийду тільки на якийсь один рік для досвіду. спочатку було непросто, але коли втягнувся то поняв, що робота не погана. Начальство ставиться добре і головне що палки...»
є маленькі нюанси, але то не так і важливо
12.05.21 14:17
Зло №1,
м. Луцьк
колись давно - класний колектив, на даний момент відсутні позитивні сторони роботи, судячи з розповідей людей, які кожного місяця поповнюють ряди "випускників" даної компанії
тут більше моментів))) починаючи від стилю управління і підбору "своїх" на вакансіЇ, до невиплати зарплати і бонусів. можете в цьому переконатись запитаючи в будь-якій солідній компанії України, де неодмінно серед керівництва є наші "випускники". + запитайте скільки сотень тисяч гривень (чесно зароблених) бонусів їм невиплатили.
27.04.21 12:55
Иван,
м. Луцьк
Крыша над головой, колектив.
Их много. Начиная от отношения к сотрудникам с стороны начальства, заканчивая поставками техники и запчастей. Большая текучка кадров, люди постоянно приходят и уходят не успеваешь к одним привыкнуть, как уже другой. Зарплата это вообще отдельная тема, чтобы ее забрать, нужно падать на колени перед каждым оффисом большого начальства и то тебе будут говорить что денег нет и не за что платить. Тогда зачем набирать...»
19.03.21 10:19
Івасик Телесик,
м. Луцьк
Робота для студентів для підвищення кваліфікації та набуття досвіду перед нормальною роботою.
Працювати в даній компанії просто неможливо. Керівництво ніколи не відносилось до працівників, як до людей. Основна з/п вчасно, а та що в конверті - 2-3 місяці очікувань, потрібно випрошувати-вимолювати. Відпустка - забудьте про неї!!! Проблеми з поставками техніки і запчастин.... сервіс - тільки на картинці. Плани висмоктані з пальця. Бюрократія. Щоб щось погодити - потрібно пройти 10 кругів аду. Подумайте 10 разів...»
04.02.20 15:14
Петро Мага,
м. Дніпро
Позитивних вражень як таких я не побачив, думав що це компанія більш серйозніша.
Увага всім хто хоче їхати на співбесіду до Луцька !!! Перша бесіда була з директором філії де я повинен був працювати, пройшла нормально, директор видався мені доволі адекватним чоловіком, ну і потім треба було їхати на фінальну співбесіду в Луцьк до головного офісу а це на секундочку за 700 км від мене (чому не провести цю бесіду по скайп чи по вайбер їм тільки відомо) . Приїхав я до Луцька на співбесіду і не...»
05.11.19 09:03
Андрей,
м. Дніпро
Стабильная компания – не смотря на ситуацию в стране, компания все время движется вперед, набирается персонал,вовремя выплачиваеться зарплата, есть все необходимое для работы.
Высокая загруженость на работе. Чтобы заработать, нужно постоянно быть в движении. Почти все время в командировках и разьездах.
21.06.19 10:03
м. Полтава
Лінивим тут точно не місце! Працюю в компанії уже більше 2-ох років і можу сказати одне - для тих, хто хоче працювати і віддається роботі, умови тут хороши. Є можливість працювати не просто на голу ставку і якісь примарні бонуси десь колись, а кожен місяць отримувати достойну оплату за результати своєї роботи
ненормований графік роботи та клієнти - аграрії) Хто знає, що це таке, той зрозуміє!
10.05.19 09:28
Как по мне, идти сюда на работу стоит. Есть конечно, свои нюансы, как и в каждой компании, но из плюсов могу выделить следующие:
- возможности для обучения, развития и заработка;
- адекватное руководство. Ценят тех, кто приносит реальный результат и деньги, а не любителей посидеть на ставке;
- я бы сказал, что компания как-бы семейного типа. Генеральный директор знает каждого по имени, вплоть до уборщицы. То...»
Компания находиться на стадии систематизации и активного развития. Постоянные какие-то нововведения держат в тонусе. Если не настроен на постоянное развитие, хочется спокойной и мало активной работы, то это точно не тот вариант. Много новых проектов, активное развитие и движение, высокие требования и поэтому некоторые не выдерживают таких темпов
28.11.18 22:16
м. Луцьк
Є можливість набути деякий досвід і знання,особливо молодим людям на початку карєри.
Якщо ви хочете отримувати задоволення від роботи-оминайте це кубло десятою дорогою.Зарплати завжди нижче середніх в регіоні.Хамство,неповага,мат-норма для керівників.Широкий штат стукачів-будь-яке ваше криве слово скоріше рано,ніж пізно буде відоме власнику.Із особливо цінного на неугодного працівника можна перетворитися в одну мить,лише озвучивши позицію,яка несподобається керівництву,навіть,якщо до цього відданно...»