Техника и технологии
Сфера діяльності: Торгівля: Автомобілі, запчастини, автохімія
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Кіровоград, Кременчуг, Мелітополь, Мукачево, Миколаїв, Одеса, Полтава, Харків, Херсон, Черкаси
С\х техника
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюТехника и технологии
Відгуки про компанію «Техника и технологии» Усього: 128
Усі Київ Дніпро Кіровоград Кременчуг Мелітополь Мукачево Миколаїв Одеса Полтава Харків Херсон Черкаси
30.03.18 16:53
За нами будущее. Мы творим историю. Пишут тут некоторые, что мол самые лучшие сотрудники такие как Улинец, Сафронов, Волошанивский, Костенки оба, Ганжа, Киселёв, Зарецкий, и т.д. ушли и компания разваливается с уходом этих людей мы реально избавились от ряда проблем и можем двигаться вперед. Команда руководителей направлений сейчас просто супер. Собрали лучших. Беца, Луцишина, Комлева, Бычки, Крыло, Еремейчук,...»
Большое количество поблажек для рядовых сотрудников со стороны руководства.
30.03.18 11:22
Девушку с центрального офиса с отдела кадров надолго запомню. В таком молодом возрасте, а уметь так разводить расписывая на собеседовании ,,заоблачные перспективы,,. Браво!!!!
Не принимайте людей за лохов! Лохов уже нет! Кто еще там работает поймет все поздней, искренне жаль тех, кто еще там вынужден работать.
30.03.18 10:28
Лохотрон что тут еще сказать...
Здесь некоторые пишут что все сотрудники счастливы))))) Наверное мадам хитросделанная с отдела кадров отписалась или сам руководитель. Счастливы те, кто ушел с этого дурдома!!! Там сплошной обман!
29.03.18 14:51
Працюю в тіт 3 тижні. Дуже всим задоволний. Бачу перспективи і компанії і мої карєрні і в заробітку. Дуже подобаються скайпи. Завжди є можливість дізнатися чогось нового. Особистість Степаненка мене надихає. На даний момент маю свого кумира в компанії людина колись починала з звичайного менеджера по продажам а зараз обіймає посаду комерційного директора. Такі люди які пройшли такий шлях викликають в мене повагу.
Коли проходив працевлаштування в центральному офісі побачив там дуже цікаву цитату яка характеризує всих тих хто пише тут негативні відгуки " от ерунды и ахинеи дурак становиться умнее". Відвідувачі цього сайту читаючи тут відгуки знайте, що в компанії все чудово. Зараз впроваджується нова технологія управління СЕІМ, і додатково буде страхування і багато чого цікавого. Не звертайте уваги на відгуки невдах, які не...»
29.03.18 13:10
Компанія створена надовго. В нас живе щастя.
Суцільна демократія. Нехватка тоталіторизму. Керівництво сильно голубить підлеглих. Цю любов відчуває кожний хто до нас завітав.
28.03.18 16:57
Кожен співробітник ТІТ щаслива людина. Ми навчаємо щастю.
Не виявлено.
27.03.18 18:03
"Компанія для людей"
Компанія для лохів. Їздять по віухам без кінця. Кажуть про заможність і шикарне життя , а насправді темна дира з космосу. Сила вселена бережи людей від таких хворих на голову людей.
22.03.18 20:18
Несколько адекватных людей в компании. Пересчитать их можно на пальцах одной руки.
Есть такие редкие персонажи что ужас. Работать здесь тяжело морально. Хорошего тут ждать ничего не стоит)
22.03.18 18:38
Узнала что бывает и такое в жизни.
Тут все одна сплошная отрицательная сторона. Все стало понятно на второй день после трудоустройства. Надеялась, что на филиале будет лучше. Все было просто кошмар.
21.03.18 18:05
Их нет.