NeoExpertGroup
Інші назви: Тяньши, Tiens, Информсервис
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Донецк, Івано-Франківск, Львів, Тернопіль, Харків, Чернівці
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Специализируется на сопровождении бизнес-проектов по направлению рекламно-информационной деятельности и исследовании рынка.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюNeoExpertGroup
Відгуки про компанію «NeoExpertGroup» Усього: 1
25.07.19 23:37
Надія Миколюк,
м. Чернівці
Доброго дня!!! я ділюсь своїми враженнями про співпрацю з Брендом Тієнс, Тяньши, Tiens. Прийшла по оголошенню в маршрутці, хоча роботу не шукала, побачила оголошення випадково, їдучи додому з основної роботи, я працювала майстром манікюра в салоні краси. Раніше мала власний салон краси в Києві, потім власний манікюрний зал. Коли прочитала в оголошенні, що беруть людей без досвіду і обучають плюс є кар'єрний ріст,...»
Потрібно терпіння, щоб обучитись та стати професіоналом, щоб вийти на відповідний дохід, можуть не підтримувати рідні та знайомі, які про це нічого не знають( мені чоловік забороняв працювати 2роки, а брат сміявся, доки не побачив подорожі та премії)