NeoExpertGroup
Другие названия: Тяньши, Tiens, Информсервис
Сфера деятельности: Услуги: Маркетинг, реклама, креатив, продвижение, аналитика
Регионы работы: Киев, Днепр, Донецк, Ивано-Франковск, Львов, Тернополь, Харьков, Черновцы
Сфера деятельности: Услуги: Маркетинг, реклама, креатив, продвижение, аналитика
Специализируется на сопровождении бизнес-проектов по направлению рекламно-информационной деятельности и исследовании рынка.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании NeoExpertGroup
Отзывы о компании «NeoExpertGroup» Всего: 1
25.07.19 23:37
Надія Миколюк,
г. Черновцы
Доброго дня!!! я ділюсь своїми враженнями про співпрацю з Брендом Тієнс, Тяньши, Tiens. Прийшла по оголошенню в маршрутці, хоча роботу не шукала, побачила оголошення випадково, їдучи додому з основної роботи, я працювала майстром манікюра в салоні краси. Раніше мала власний салон краси в Києві, потім власний манікюрний зал. Коли прочитала в оголошенні, що беруть людей без досвіду і обучають плюс є кар'єрний ріст,...»
Потрібно терпіння, щоб обучитись та стати професіоналом, щоб вийти на відповідний дохід, можуть не підтримувати рідні та знайомі, які про це нічого не знають( мені чоловік забороняв працювати 2роки, а брат сміявся, доки не побачив подорожі та премії)