Львівська пивна компанія
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Регіони роботи: Київ, Львів, Тернопіль
Регіони роботи: Київ, Львів, Тернопіль
експедиція, доставка пива та горілки в магазини.
адреса Львів, Шевченка 323( район Рясне-Руська )
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЛьвівська пивна компанія
Відгуки про компанію «Львівська пивна компанія» Усього: 26
16.10.19 12:17
Роман,
відсутні.
Як дурили людей, так і далі дурять. ЗП неофіційна з двох частин в конвертах, офіційна- копійки для мінімізації коштів працівників - всі фін навантаження з боргів клієнта падають на ТП - збирання коштів від контрагентів готівкою по території вкрай небезпечне і не законне - продаж алк. товарів "з багажника" без ліцензії та дозволів для реалізації плану - реалізація продукції в цілях "конвертаційного центру" - постійна...»
21.05.19 12:47
Робота цілком влаштовує
А зараз на літо можна дуже хороші гроші заробити водіям і експедиторам
наразі немає , усе влаштовує
19.03.19 12:34
м. Львів
Працював на ЛПК ще коли вони були на Тролейбусній звільнився тільки через те що фірма переїхала у Рясне і далеко було добиратись
Важко добиратись
19.03.19 08:21
м. Львів
Працюю на ЛПК вже 3 роки . В загальному все влаштовує добирання колектив .
Субота неділя вихідні і графік з 8 до 5 мені ідеально підходе . Всюди є нюанси так само і на пивній є але гроші потрібні тому не бачу проблеми
немає
16.10.18 22:55
Немає
Дибільна фірма з цілими дибілами на фірмі,не раджу навіть пробувати
29.11.17 00:06
м. Львів
в принципі гроші заробляти можна
зарплата вся в конвертах. офіційно <15% . Компанія нагло працює в тіні офіційних накладних кіт наплакав. Менеджерів які відповідають що брати для дистрибюції це просто дно з 10їхніх ідей 1 моооже піде беруть самий шмурдяк по неадекватній ціні який неиає ніяких переваг і говорять““ну шо ви пацани не потянете”” Від офіс менедж чогось добитись не реально, я ще розумію готівкові накладні то відповідальність торгового...»
27.09.17 22:25
беруть всіх
Беруть Всіх, навіть не перевіряють, взяли по ВІПам у Львові Дорош Владу, просто жах, який підбір кадрів
27.02.17 20:08
тільки негатив...
Щоб забрати З/П та свою трудову я змушенй був звернутись в Держнаглядпраці.... і після перевірки "їхньої діяльності" мені нарешті віддали мою трудову.
19.02.17 23:18
Bruti,
м. Львів
Обіцяну зарплату платять вчасно і в повному об'ємі.
Таке відчуття, що фірма працює не 12 років, а ,максимум, півроку.Дуже багато непотрібного начальства, навіть непотрібних відділів.Система керівної вертікалі абсолютно дика.Простий приклад.
Відділ логістики. Чому водії і експедитори підпорядковуються різним керівникам?Таке відчуття, що треба пояснювати завдання логістики(складської і транспортної).Треба, звичайно,міняти Степановича.Можливо,він хороший мужик, але все...»
04.01.17 13:08
Володимир,
м. Львів
Працюю у ЛПК вже досить довго торговим представником. Зарплата прозора, можна легко самому порахувати. До недавна ЛПК лідирувала по з/п, але зараз інші компанії теж підвищили оплату, тому і текучка зросла.
Мінуси є на кожній роботі!