ТОВ "САЮЗ"
Сайт: eleyus.com
Телефоны: +3 0352 522102
Регионы работы: Киев, Одесса, Тернополь, Харьков
Изготовление кухонных вытяжек.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании ТОВ "САЮЗ"
Отзывы о компании «ТОВ "САЮЗ"» Всего: 13
21.06.17 16:38
г. Тернополь
Надійна фірма, знаєш що не одноденка і не закриється через пару місяців чи рік. Я сама там не працюю, маю іншу роботу, але працюють подружки, складають електрокомплекти, задоволені, все чесно і прозоро, по людськи, а що ще треба? Зарплата як для Тернополя більше ніж нормальна, можна і квартиру зняти , і прожити нормально. А нашим людям завжди щось недогода.
я не чула нічого поганого від людей, які там працюють!
16.06.17 10:14
Алексей,
г. Одесса
Работал представителем в Эпицентре, претензий к работодателю не имею, зарплата была неплохая. Зависела от продаж, но продукт сам хороший, так что продавался хорошо, начальство относилось хорошо, обучение устраивали часто, поддержка была на уровне. Ушел торговать стойматериалами, так как мне оно ближе. Может кому мой отзыв поможет) идите, не бойтесь, приличный работодатель.
нету негатива, просто вытяжки – это не мое)
15.06.17 11:57
Люда,
г. Тернополь
Прочитавши відгуки, я м’яко кажучи в шоці. Люди, де ви працювали, ви точно на САЮЗі були?? Мій чоловік працює на виробництві п’ятий рік, ніколи нічого поганого не чула від нього, з розміром зарплати і самою виплатою все ок, і про неадекватів нічого не каже.
нічого поганого не можу сказати. Хіба те що позмінна робота, але де на заводах не по змінах?