охранный холдинг
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Горлівка, Дніпродзержинск, Дніпро, Донецк, Дружковка, Єнакієво, Житомир, Запоріжжя, Краснодон, Кривий Ріг, Луганськ, Львів, Макіївка, Маріуполь, Павлоград, Ровеньки, Ромни, Харцизьк, Енергодар
Перегляди: 119841
Перегляди: 119841
охранные услуги
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюохранный холдинг
Відгуки про компанію «охранный холдинг» Усього: 3
Усі Київ Вінниця Горлівка Дніпродзержинск Дніпро Донецк Дружковка Єнакієво Житомир Запоріжжя Краснодон Кривий Ріг Луганськ Львів Макіївка Маріуполь Павлоград Ровеньки Ромни Харцизьк Енергодар
17.04.17 01:23
Жулик,
м. Єнакієво
Не платят зарплату третий месяц хули вы ноете на хуя вам зарплата вы же охранники Зарплата наказание за неумегие воровать Или вы думаете ваше начальство живет на одну зарплату Да наивные вы люди.Начальству поъер хоть тримесяца пять шесть платить не будут у них свои темные схемы.
Начальство мутнорылое
12.04.17 12:56
Родион Лазоренко,
м. Єнакієво
--------------
Зарплату не платя с февраля по сей день, третий месяц бесплатно работаем!!!!ГДЕ НАШИ ДЕНЬГИ??? ЧЕМ КОРМИТЬ СЕМЬЮ!!!???