ПП ТПК Арсен
Другие названия: Аріс, Аріс-Агро, Колос-Агро
Телефоны: (0362)62-20-10,
Регионы работы: Киев, Александрия, Бердичев, Винница, Житомир, Ивано-Франковск, Ковель, Коростень, Луцк, Львов, Макеевка, Первомайск, Ровно, Тернополь, Ялта
Телефоны: (0362)62-20-10,
Компанія займається виробництвом деяких запчастин та пінопласту. Торгівля запчастинами до с/г техніки, будматеріалами, меблями і т.д.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании ПП ТПК Арсен
Отзывы о компании «ПП ТПК Арсен» Всего: 52
Все Киев Александрия Бердичев Винница Житомир Ивано-Франковск Ковель Коростень Луцк Львов Макеевка Первомайск Ровно Тернополь Ялта
21.12.20 20:43
анонім евгеній,
г. Ровно
хлопці клас професіонали пора працювати біржа не вічна
такі грубіяни приходять влаштуватись на роботу поміняли багато робіт дохід з інтернету або інші власні бізнеси все ім в фірмах не так що шукають не знають в жодній роботі не зацікавлені Є гроші жити поганять словом колективи де працювали раніше нічого святого мабуть тепер тільки так модно просто героі нашого часу
19.12.20 09:14
немає
Заробітна плата не відповідає повідомленій на співбесіді. Обєм роботи ДУЖЕ великий. Хамське відношення керівництва як до працівників так і до клієнтів. Одозначно не рекомендую....
03.12.20 16:11
г. Ровно
Психически неадекватная (в медицинском плане) ТП работает в Ровно. Обходите десятой дорогой.
08.09.20 17:09
г. Ровно
Тому дякую за розмову, вона мені дуже допомогла усвідомити, що я себе на смітнику не знайшла, і роботи з таким кадровиком мені і за гроші не потрібно, а ще, я більше не дозволю так зі мною розмовляти! До побачення!
Доброго дня, шановна!
Хочу сказати Велике Дякую, за нашу з Вами розмову. Я багато чого зрозуміла після неї, а саме: що я, між іншим, теж людина з вищою освітою і не аби якою! І повірте я знаю собі ціну. Закінчивши найкращий ВУЗ України у мене вистачило терпіння дослухати Вас, шановна, до кінця, аж поки хтось не кинув трубку. Хоча бажання покласти слухавку виникло ще при першій нашій розмові в липні! Говорячи такі...»
19.08.20 15:09
Мар'яна,
Нічогісінько.
Подзвонила не адекватна жінка +380986958012 з цього номеру.
Не представилася, добре що назву компанії сказала.
Так от почала хамити та переходити на особисті образи, ставила запитання які не мають відношення до роботи чи компетенцій. Наприклад: " На що ви готові піти заради роботи?" Я сказала, що не зовсім розумію, що саме вона має на увазі, та що така розмова мені не подобається. На те мені відповіли " Іди далі...»
Полезность: (5 - 5) = 0
18.05.20 17:11
Каріна Олександрівна,
Нуль!
ПИШУ ПРЯМ ПІСЛЯ ЇЇ ДЗВІНКА!(Лан Пп, Арсен одне і те саме говно) Це жах, позвонила жінка +380673620024,(недойобана Танька) грубо сказала якщо треба робота бери вєлік і приїжай прямо зараз, або завтра, і що я їй заважаю, в неї багато роботи, і вибила.Потім знов мені позвонила, я почула як вона обзиває своїх працівників: - закрийте блять роти, я по тел говорю, поводите себе як малолєтки.( понятне діло я прифігєла)
-...»
02.05.20 19:15
г. Ровно
Люди это просто жесть.Неадекватная несёт полный бред.100% психически больной человек(обиженная или жизнью или ещё что то).Я сразу понял,что с таким неадекватом работать не буду.Спрашивала буду ли я работать без выходных и отпусков-сказал нет.Она мне говорит,что работает без отпуска с 1986 года))).Оно и видно).
30.04.20 14:24
Нету положительных сторон.
К сожалению, прочел отзывы после собеседования. Все так и есть, даже не задумывайтесь идти туда на собеседование. Все та же неадекватная женщина и всё та же неадекватная анкета. Ни о работе, ни о зарплате вам ничего не скажут, только испорченное настроение. Почему то не могу поставить 1 звезду.
16.04.20 10:19
Natalia Baidetska,
Нема
Жінка яка телефонує,надзвичайно хамовита особа,ніякої конкретики щодо самої вакансії в ході розмови не почула,безпідставні образи та насмішки в мою сторону,склалось враження,що життя добре потаскало жіночку і вона просто зривається на всіх людях,пора на пенсію!
25.01.20 13:17
Viktor,
Школа працівників
Мав можливість побувати на співбесіді щодо працевлаштування в дану компанію і був неприємно вражений!!! Напередодні мені зателефонував працівник компанії та призначив зустріч, прибувши за вказаною адресою мене попросили заповнити анкету кандидата на роботу, що я і зробив, а далі почалося незрозуміле... До мене вийшла працівниця компанії яка не представившись почала нетактовно висловлюватись та намагалася всіляко...»