ПП ТПК Арсен
Другие названия: Аріс, Аріс-Агро, Колос-Агро
Телефоны: (0362)62-20-10,
Регионы работы: Киев, Александрия, Бердичев, Винница, Житомир, Ивано-Франковск, Ковель, Коростень, Луцк, Львов, Макеевка, Первомайск, Ровно, Тернополь, Ялта
Телефоны: (0362)62-20-10,
Компанія займається виробництвом деяких запчастин та пінопласту. Торгівля запчастинами до с/г техніки, будматеріалами, меблями і т.д.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании ПП ТПК Арсен
Отзывы о компании «ПП ТПК Арсен» Всего: 106
Все Киев Александрия Бердичев Винница Житомир Ивано-Франковск Ковель Коростень Луцк Львов Макеевка Первомайск Ровно Тернополь Ялта
27.10.20 22:58
валентин,
г. Александрия
говоримо по украінськи
кінула трубку чи кинула по телефоні чи по телефону
06.10.20 23:30
инокентий львович,
г. Луцк
друзья пишете как преступившие озлоблены не возьмут вас к себе многие
светлана точно не с вами будет работать думают люди выбор не в вашу сторону однако точно не все как вы с вами страшно
30.09.20 16:18
Їх немає
ТПК"Арсен" допрацювався до того,що мусить подавати оголошення про роботу під ПП"Лан".Знаєте чому?Цю контору знають всі і ніхто не йде на роботу.Тут 10 годинний робочий день,суботи не оплачуються.Відпустку влітку взяти неможливо.Постійні командировки в інші міста,бо там теж немає кому працювати.Зарплата офіційно мінімальна.Все інше в конверті.Сума буде залежати від настрою власниці.Людина реально не зовсім...»
29.09.20 11:25
Олег,
г. Луцк
Не знаходив Можливо хтось дай там працює
Зателефонувала з кучою питань недослухавши кінула трубку Пізнійше я згадав як я з нею сварився по телефоні орієнтовно 4 роки тому назад. Пригадується мене ця жінка добре пресингувала і ображала Куча запитань - багато підйобів - мало відповідей.
11.09.20 00:10
андрій,
пройшов конкурс працюю офіційно повезло
нема коли бити байдики на роботі
08.09.20 17:09
г. Ровно
Тому дякую за розмову, вона мені дуже допомогла усвідомити, що я себе на смітнику не знайшла, і роботи з таким кадровиком мені і за гроші не потрібно, а ще, я більше не дозволю так зі мною розмовляти! До побачення!
Доброго дня, шановна!
Хочу сказати Велике Дякую, за нашу з Вами розмову. Я багато чого зрозуміла після неї, а саме: що я, між іншим, теж людина з вищою освітою і не аби якою! І повірте я знаю собі ціну. Закінчивши найкращий ВУЗ України у мене вистачило терпіння дослухати Вас, шановна, до кінця, аж поки хтось не кинув трубку. Хоча бажання покласти слухавку виникло ще при першій нашій розмові в липні! Говорячи такі...»
19.08.20 15:09
Мар'яна,
Нічогісінько.
Подзвонила не адекватна жінка +380986958012 з цього номеру.
Не представилася, добре що назву компанії сказала.
Так от почала хамити та переходити на особисті образи, ставила запитання які не мають відношення до роботи чи компетенцій. Наприклад: " На що ви готові піти заради роботи?" Я сказала, що не зовсім розумію, що саме вона має на увазі, та що така розмова мені не подобається. На те мені відповіли " Іди далі...»
Полезность: (5 - 5) = 0
31.07.20 17:25
Виктор,
Без матів)
Самі знайшли резюме і подзвонили. Жіночка (яка не представилася, що, хто, чого, і звідки має мої дані), ніби моя давня знайома, почала ставити особисті питання, пити чай і вести ще з кимось розмову - ну, Цезар в спідниці) Дивно, що за хвилину я вивідав, кого вона представляє - з коментарями попередників повністю згоден...
Кінець телефонної розмови: "Прийди в себе, маєш мій номер - передзвониш!" ))))))
Та психічно...»
10.07.20 10:55
Юрій Лукіша,
г. Коростень
Таких не знаю
Після відгуку на оголошення про роботу, передвонила працівниця компанії.
Це жесть! Її місце в дурдомі. В кінці послала нахуй і кинула трубку. Дурепа не знала, що розмова пишеться, викину в інет.
В гробу бачив лан і його роботу
18.05.20 17:11
Каріна Олександрівна,
Нуль!
ПИШУ ПРЯМ ПІСЛЯ ЇЇ ДЗВІНКА!(Лан Пп, Арсен одне і те саме говно) Це жах, позвонила жінка +380673620024,(недойобана Танька) грубо сказала якщо треба робота бери вєлік і приїжай прямо зараз, або завтра, і що я їй заважаю, в неї багато роботи, і вибила.Потім знов мені позвонила, я почула як вона обзиває своїх працівників: - закрийте блять роти, я по тел говорю, поводите себе як малолєтки.( понятне діло я прифігєла)
-...»