компания "вип"
Регіони роботи: Кременчуг, Львів, Харків
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Телефони: (096)649-18-55 (095)305-54-22 (057)786-02-53
Регіони роботи: Кременчуг, Львів, Харків
Компания «ВИП» - одна из самых крупных оптовых сетей. На данном этапе число сотрудников компании более 1000 человек.
Компания была основано в 2004 году и сейчас насчитывает 56 представительств, которые успешно работают на территории Украины, России и Казахстана.
Такое стремительное развитие сети обеспечивают сотрудники самых разных профессий – продавцы‚ товароведы‚ экономисты‚ финансисты‚ водители‚ специалисты по работе с персоналом‚ информационным технологиям‚ логистике‚ менеджеры разных уровней и многие другие.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюкомпания "вип"
Відгуки про компанію «компания "вип"» Усього: 1
09.09.17 15:08
Сергій,
м. Львів
Нема
Робота Лохотрон !! Косметика підробка !!! У нас у Львові існує компанія VIP, ВИП ВІП Віра ініціатива перспектива яка дає оголошення про роботу співробітників на різні посади з пристойним окладом. Але це повний лохотрон. Перший день тобі призначають зустріч, ти Заповнюєш анкету, ти їм підходиш. Умови прекрасні. Призначають день стажування. Приходиш вранці. Таких як ти чоловік 15-20. Всіх викликають в коридор по 2-3...»