Укр-Прогресстех
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Машинобудування та обладнання
Сайт: progresstech.com.ua
Сайт: progresstech.com.ua
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюУкр-Прогресстех
Відгуки про компанію «Укр-Прогресстех» Усього: 37
17.08.26 12:39
Аноним
Не можу сказати, що кожен день тут однаково цікавий. Є задачі, які просто треба зробити і вони можуть повторюватися. Але іноді трапляються складніші завдання де вже потрібно подумати і самому знайти рішення....»
---
27.07.26 11:20
Аноним
Прийшов у компанію за рекомендацією знайомого і не пошкодував. Мені подобається працювати над технічно складними задачами де потрібно не просто виконувати інструкції а й думати над рішенням. Особливо цінно що...»
Не помітив
22.07.26 15:53
Аноним
Працюю тут сисадміном. Для мене важливо щоб робота була передбачуваною і стабільною і тут із цим усе добре. Загалом компанія залишає позитивне враження
Звісно іноді виникають термінові задачі або нестандартні ситуації але це нормальна частина роботи
20.07.26 15:28
Аноним
Подобається що є можливість обговорювати зміни в процесах і що до думки спеціалістів прислухаються. Хороше місце роботи де можна реалізуватись
Не все реалізовується одразу але діалог є
17.07.26 12:17
Олег
Я junior software developer. Це моя перша робота, було страшно виходити на реальні задачі після навчання але ніхто не вимагав неможливого. Навпаки відчувалася підтримка з боку тімліда та колег. Зараз уже сам...»
Не побачив
16.07.26 17:36
Павло
Працюю інженером з сертифікації. Робота специфічна і пов'язана з великою кількістю вимог та стандартів, але мені подобається. Умови в Прогрестеці теж хороші
Буває трохи важко, але саме з компанією це не пов'язано, це особливість спеціальності
14.07.26 17:21
Аноним
Робота тут вимагає відповідальності але це нормально. Загалом умови в Прогрестеці хороші: мене влаштовує зп, є перспективи кар’єрного росту, команда без перебільшень найкраща, керівництво адекватне і розуміюче
Велика відповідальність, та це специфіка роботи
30.06.26 17:05
Аноним
Працюю інженером з аналізу міцності вже майже три роки. Найбільше подобається що задачі не перетворюються на рутину. Колектив професійний, завжди можна отримати пораду від більш досвідчених колег
Бувають складні проекти де доводиться розбиратися в нових інструментах або підходах але саме це й дає відчуття розвитку
26.06.26 12:39
Аноним
Я в Прогрестеці вже понад п'ять років. Завжди помічав чудове людське ставлення до співробітників, у великих компаніях таке не завжди є. Подобається що є можливість впливати на процеси та пропонувати власні...»
Все влаштовує
25.06.26 12:34
Інна
Одна з небагатьох компаній, де мені вдалося поєднати професійний розвиток і нормальний баланс між роботою та особистим життям
Звісно перед важливими релізами чи етапами проекту навантаження зростає але в інший час графік досить комфортний