шериф
Сфера деятельности: Услуги: Охрана
Сайт: www.sheriff.com.ua
Регионы работы: Киев, Белая Церковь, Житомир, Запорожье, Кременчуг, Кривой Рог, Мукачево, Полтава, Тернополь, Ужгород, Харьков, Хмельницкий
Сайт: www.sheriff.com.ua
физ охрана, пультовая охрана
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании шериф
Отзывы о компании «шериф» Всего: 286
Все Киев Белая Церковь Житомир Запорожье Кременчуг Кривой Рог Мукачево Полтава Тернополь Ужгород Харьков Хмельницкий
26.09.24 09:18
Артем,
Я працюю в SHERIFF і можу сказати точно: нудьгувати тут не доведеться! Завжди є цікаві завдання і несподівані ситуації. Але ми з ними справляємося!
Не помітив
24.09.24 18:15
Свят Науменко,
Мені імпонують цінності компанії SHERIFF. Особливо ціную, що тут поважають кожного співробітника і створюють комфортні умови праці.
Люблю те, що роблю
24.09.24 11:57
Сергій,
г. Хмельницкий
SHERIFF став для мене не просто роботою, а платформою для професійного зростання. Завдяки різноманітним тренінгам та можливості брати участь у цікавих проектах, я постійно розвиваю свої навички та розширюю...»
Зовсім небагато!
22.09.24 11:51
Петро,
г. Белая Церковь
Мені подобається, що в SHERIFF постійно проводяться тренінги та семінари. Це дозволяє нам бути в курсі останніх тенденцій у сфері безпеки.
Я працюю тут не один рік, тому мене все влаштовує
20.09.24 19:40
Арсеній,
г. Тернополь
Я захоплююсь сучасним обладнанням, яке використовується в SHERIFF. Компанія завжди в курсі останніх технологічних новинок і дає можливість працювати з ними. Це дуже мотивує.
Та не знаю навіть... Звісно, є свої моменти, та як і всюди свої нюанси
20.09.24 13:50
Артем,
У SHERIFF я знайшла цікаву роботу та дружній колектив. Компанія дбає про своїх співробітників, організовує різноманітні заходи та створює комфортні умови праці.
Ні, немає
18.09.24 17:36
Єгор,
SHERIFF - це місце, де ти можеш розвиватися як професіонал. Компанія пропонує багато можливостей для навчання та кар'єрного зростання. Ціную корпоративну культуру та підтримку колег.
Не помітив
18.09.24 11:44
Едуард,
Працюю в SHERIFF вже 5 років і дуже задоволений своїм вибором. Компанія забезпечує всі необхідні умови для ефективної роботи: якісне обладнання, регулярне навчання, конкурентну заробітну плату. Особливо ціную...»
Я дуже задоволений
16.09.24 17:24
Іван,
Дуже спортивна компанія. Постійно проводять спортивні заходи, тренування, забіги. Прикольно, що є велике ком’юніті однодумців!
Ні, немає
16.09.24 12:27
Павло,
г. Белая Церковь
Я працюю на пульті централізованого спостереження. Це відповідальна робота, але вона мені подобається. Я люблю спостерігати за тим, що відбувається на об'єктах.
Потрібно бути пильним, не відволікатись від роботи. Та це скоріш про відповідальність.