шериф
Сфера деятельности: Услуги: Охрана
Сайт: www.sheriff.com.ua
Регионы работы: Киев, Белая Церковь, Житомир, Запорожье, Кременчуг, Кривой Рог, Мукачево, Полтава, Тернополь, Ужгород, Харьков, Хмельницкий
Сайт: www.sheriff.com.ua
физ охрана, пультовая охрана
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании шериф
Отзывы о компании «шериф» Всего: 262
Все Киев Белая Церковь Житомир Запорожье Кременчуг Кривой Рог Мукачево Полтава Тернополь Ужгород Харьков Хмельницкий
04.08.24 14:44
Павло Левченко,
Брали мене без досвіду, повністю навчили з нуля. Я вам вдячний за 5 років плідної співпраці!
Немає
01.08.24 16:16
Олег,
Брали без досвіду на менеджера з продажу, дуже хотілось. Не зайшло мені продавати, тепер я в іншому відділі працюю і дуже радий. Довіра на 100%
Нема
29.07.24 18:33
Олег Р.,
Працюю в ГШР. Взяли без досвіду. Дякую!
немає
26.07.24 15:14
Андрій,
Я працюю в компанії 10 років. Приходив на монтажника, зараз Керівник 2х відділів. Думайте самі!!! Ніхто окрім ВАС не вирішить ваше майбутнє
Не помітив
26.07.24 15:07
Тарас,
Ну місце взагалі супер, приходив на співбесіду на менеджера з продажу, просто цікаво було а тут такої безкоштовної кави налили мені. Ще й цукерку дали, мені до речі попалась з горіхом Класс!
Не звернув уваги
21.07.24 21:50
Емілія Сонна,
Друг працював в венбаст і казав щоб я звернулась краще до них. І обзивав компанію, казав що в них так прийнято… Шериф тримайтеся! :* Слава Україні!!!
Все чудово - не розумію чого всі так кажуть, що щось не так
21.07.24 09:31
Микита Глушков,
Почуваю себе вдячним за довіру та визнання моїх здібностей. Готовий працювати наполегливо та віддано, щоб виправдати сподівання та бути корисним членом цієї команди! Павле, дякую вам!
нажаль я не помітив, а може це на краще
18.07.24 20:53
Кирилл,
Щасливий бути обраним для цієї ролі в компанії, що цінує талант і прагне досягти високих результатів. Не можу дочекатися початку роботи та спільних досягнень!
Я задоволений
18.07.24 10:53
Сергій,
Я дуже вдячний, що HR Павло визнав у мені потенціал та взяв мене на роботу в цю чудову компанію. Готовий докласти всіх зусиль, щоб виправдати довіру та продемонструвати свої навички та таланти. Радий бути...»
Поки не знайшов