Ядзаки Украина
Регіони роботи: Київ, Кривий Ріг, Сєвєродонецьк, Ужгород, Херсон
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Металургія
Регіони роботи: Київ, Кривий Ріг, Сєвєродонецьк, Ужгород, Херсон
производство автомобильных жгутов
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЯдзаки Украина
Відгуки про компанію «Ядзаки Украина» Усього: 16
27.03.18 13:24
м. Ужгород
Официальное трудоустройство. Теплое помещение, питание (выбор из трех меню), довольно высокая по нашим меркам заработная плата. Трансфер до работы бесплатный
Сразу по приезду в Ужгород (нас везли с Киева на автобусе, нанятым предприятием) нас отправили на собеседование и прохождение тестов на моторику рук. По сути они не сложные, но не когда, ты почти двое суток добираешься с другого конца страны, и элементарно хочется вымыться, поесть и отоспаться после тяжелой дороги... Обещали поселить в общежитие на четыре человека. В итоге кому-то действительно повезло туда попасть....»
21.02.18 19:30
Джордж,
м. Ужгород
Офіційне працевлаштування, повністю "біла" зарплата, чесно платять оголошену суму, безпечні умови праці, є виробничі лінії з легкими умовами праці, забезпечують гуртожитком за рахунок фірми
Надто швидкий темп роботи на деяких виробничих лініях, що призводить до сильної втоми. Іншими словами, витискають з людей всі соки. Корпоративна культура така, що працівники, які працюють довго гуртом "гавкають" на новачків.
Офіційно оформлюють у фірму-посередника, яка має інтереси дещо відмінні від інтересів заводу, а саме: вони мають вигоду з того, щоб багато людей приймати, а потім багато людей звільняти, нібито...»
30.12.17 23:18
Дмитро,
м. Ужгород
Вчасно платять,добре годують,безкоштовно транспортують,заробітня платня 47.1 грн/год.,мінус податки(на руки 37.91 грн/год)+ премія залежно від лінії,понаднормових і т.д. від 0 до 40% .
Дуже важко працювати.оберти доволі швидкі.Треба робити дуже швидко,багато людей не встигають.Робота на витримку.
30.12.17 23:16
Дмитро,
21.11.17 13:10
Марія,
м. Ужгород
Працюю в компанії вже 5 років, все влаштовує. Соцпакет працює, періодично додаються нові. Спочатку думала, що не звикну, місяці два було важкувато, але зараз вже все йде само собою, хороші люди в колективі. Зарплату виплачують завджи вчасно. Рекомендую.
Суттєвих мінусів нема
07.07.16 23:42
Vasir Roven,
Дуже добре вчать теорію.
Проходив навчання в даній компанії. Контрольний теоретичний іспит не реально не здати. Погане починається на практичному навчанні. Ви мусите стояти 7 годин і мотати ізострічку. Вам не дозволяється ні на хвилину сісти. Обмотку на тренінгу здійснюєте не відповідно до контрольних нормативів та з фіксуванням часу, а мотаєте безцільно. Секундомірами під час навчання користуватись не дозволяється, телефонами теж, - за...»