SmartShop
Другие названия: Талан Вячеслав Викторович
Сфера деятельности: Торговля: Бытовая техника, аудио-видео, мобильные телефоны
Телефоны: 0982164787, 0638887892, 0930063492, 0672090295, 0635303554
Регионы работы: Киев, Александрия, Бахмач, Белая Церковь, Винница, Днепр, Житомир, Ивано-Франковск, Измаил, Кропипницкий, Ковель, Конотоп, Коростень, Котовск, Кременчуг, Лубны, Луцк, Львов, Миргород, Мукачево, Николаев, Нововолынск, Одесса, Орджоникидзе, Первомайск, Полтава, Прилуки, Рени, Ровно, Смела, Стрый, Умань, Фастов, Хмельницкий, Черкассы, Черновцы, Шостка
Сфера деятельности: Торговля: Бытовая техника, аудио-видео, мобильные телефоны
Телефоны: 0982164787, 0638887892, 0930063492, 0672090295, 0635303554
Cеть магазинов мобильной связи в переходах.
Контакт: Константин Владимирович (хам еще тот)
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании SmartShop
Отзывы о компании «SmartShop» Всего: 6
Все Киев Александрия Бахмач Белая Церковь Винница Днепр Житомир Ивано-Франковск Измаил Кропипницкий Ковель Конотоп Коростень Котовск Кременчуг Лубны Луцк Львов Миргород Мукачево Николаев Нововолынск Одесса Орджоникидзе Первомайск Полтава Прилуки Рени Ровно Смела Стрый Умань Фастов Хмельницкий Черкассы Черновцы Шостка
22.01.25 21:54
Олександр Рибій,
г. Львов
чудове місце для роботи! Колектив дуже дружній, завжди допоможуть і підтримають у будь-якій ситуації. Зарплата виплачується вчасно, і вона дійсно відповідає рівню зусиль. Якщо шукаєте стабільність і комфортну...»
кошельок рветься коли зарплата приходить
11.11.24 15:12
Оля,
г. Львов
Зп висока все платять вчасно. Я особисто мінусів не бачу. Керівництво відноситься добре. Все як обіцяли 4/2 є вихідні коллектив хороший
Не бачу
10.10.24 19:29
Дарʼя,
г. Львов
Мене звати Дар’я, працюю в компанії вже близько двох років
За цей час вже встигла попрацювати як звичайним продавцем в регіонах, встигла і попрацювати в Києві, зараз працюю регіональним продавцем і дуже...»
Із єдиного мінуса є лише те що відпустка та лікарняний не оплачується, але рівень заробітної плати такий, що є можливість не рахувати це як і мінус
25.06.22 02:36
г. Львов
Коллектив, который был на стажировке.
Для собеседования мне самой нужно было добиваться обратной связи с звонка так 10, когда она проходит в несколько этапов. Около 2 недель удачной практики и успешного складания всех тестов "попросили" уйти из...»
25.11.21 11:54
Костянтин Дідух,
Стабільний прозорий дохід.
Хороше керівництво, яке в любий час допоможе в любій ситуації.
Хроший та зручний графік роботи.
Немає
25.11.21 11:38
Христина Лесь,
г. Львов
Класна компанія, приємні офісні співробітники , можна заробити реально класну зарплату
Задоволена повністю всім)