SmartShop
Інші назви: Талан Вячеслав Викторович
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Телефони: 0982164787, 0638887892, 0930063492, 0672090295, 0635303554
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Бахмач, Біла Церква, Вінниця, Дніпро, Житомир, Івано-Франківск, Кіровоград, Кременчуг, Лубни, Луцьк, Львів, Миргород, Нововолинськ, Одеса, Орджонікідзе, Первомайськ, Полтава, Прилуки, Ровно, Умань, Фастів, Хмельницький, Черкаси
Перегляди: 119749
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Телефони: 0982164787, 0638887892, 0930063492, 0672090295, 0635303554
Перегляди: 119749
Cеть магазинов мобильной связи в переходах.
Контакт: Константин Владимирович (хам еще тот)
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюSmartShop
Відгуки про компанію «SmartShop» Усього: 5
Усі Київ Олександрія Бахмач Біла Церква Вінниця Дніпро Житомир Івано-Франківск Кіровоград Кременчуг Лубни Луцьк Львів Миргород Нововолинськ Одеса Орджонікідзе Первомайськ Полтава Прилуки Ровно Умань Фастів Хмельницький Черкаси
11.11.24 15:12
Оля,
м. Львів
Зп висока все платять вчасно. Я особисто мінусів не бачу. Керівництво відноситься добре. Все як обіцяли 4/2 є вихідні коллектив хороший
Не бачу
10.10.24 19:29
Дарʼя,
м. Львів
Мене звати Дар’я, працюю в компанії вже близько двох років
За цей час вже встигла попрацювати як звичайним продавцем в регіонах, встигла і попрацювати в Києві, зараз працюю регіональним продавцем і дуже...»
Із єдиного мінуса є лише те що відпустка та лікарняний не оплачується, але рівень заробітної плати такий, що є можливість не рахувати це як і мінус
25.06.22 02:36
м. Львів
Коллектив, который был на стажировке.
Для собеседования мне самой нужно было добиваться обратной связи с звонка так 10, когда она проходит в несколько этапов. Около 2 недель удачной практики и успешного складания всех тестов "попросили" уйти из...»
25.11.21 11:54
Костянтин Дідух,
Стабільний прозорий дохід.
Хороше керівництво, яке в любий час допоможе в любій ситуації.
Хроший та зручний графік роботи.
Немає
25.11.21 11:38
Христина Лесь,
м. Львів
Класна компанія, приємні офісні співробітники , можна заробити реально класну зарплату
Задоволена повністю всім)