Perfums bar
Інші назви: Парфюм-Бар
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Житомир, Львів, Одеса, Ровно, Суми, Харків, Хмельницький
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
«Парфюм-Бар» - дисконтная сеть парфюмерии для среднего класса. «Парфюм-Бар» предлагает своим клиентам ароматные композиции лучших мировых производителей. Каждые три месяца специалисты компании проводят анализ новинок парфюмерного рынка и отбирают для своих клиентов лучшие и оригинальные ароматы. При этом, цены «Парфюм-Бара» достаточно демократичны, что объясняется большими объемами продаж и минимальными затратами на рекламу. Суровые стандарты качества продукции, широчайший ассортимент, престижная клубная система общения с клиентами делают «Парфюм-Бар» уникальным явлением на Украине.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компанію Perfums bar
Відгуки про компанію « Perfums bar » Усього: 2
10.10.18 13:22
Ганна
м. Хмельницький
Доброго дня, вирішила також написати відгук, працюю не так давно, але все влаштовує, я прийшла сюди, тому що потрібні були кошти на навчанна, першу зарплату отримала, таку як і сама рахувала по мотиваціі, той хто хоче працювати, тут дають таку можливість. До речі працюю з Мартою в парі в торговому відділі (вирішили висловити свою думку)
Можливо в подальшому і буде щось, але не зараз!
10.10.18 12:57
Марта
м. Хмельницький
Молодий енергійний колектив, чітка мотивація, можливість карєрного росту. Близькість до дому та зручний графік. Завжди своєчасна виплата заробітної плати)
за час роботи не виявлено, на даному етапі все влаштовує!