Супермаркет "Деликат"
Сфера деятельности: Производство/поставка: Продукты питания и напитки, алкоголь
Регионы работы: Киев, Смела, Черкассы
Сфера деятельности: Производство/поставка: Продукты питания и напитки, алкоголь
Регионы работы: Киев, Смела, Черкассы
Активно развивающаяся сеть продуктовых супермаркетов - лидер на рынке Черкасс.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Супермаркет "Деликат"
Отзывы о компании «Супермаркет "Деликат"» Всего: 15
17.10.24 12:40
Яна Кровянко,
г. Черкассы
Є карьєрне зростання. Можна стати завсєком і т.д.
Треба постійно бути на роботі.
06.05.24 15:12
Станислава,
г. Черкассы
Зарплатня на нормальному рівні для Черкас. Якщо бути уважним і не допускати помилок, то можна отримати премію.
Величезний магазин, роботи валом.
21.02.24 11:53
Арсеній,
г. Черкассы
Не буду казати, що робота в Делікаті прям ідеальна, але як не як проробила тут 1.5 роки касиром, потім ст.касиром, а тепер заввідділом. Відношення керівництва людяне, це важливо.
Інколи потрібно підлаштовуватись під настрій керівника, я таке не люблю
03.01.24 11:30
Ірина Мартівна,
г. Черкассы
Офіційне оформлення без проблем, мінімальний соцпакет є, що дуже добре в наш час. Стабільна зп, не затримують.
Частина колективу працьовиті та сумлінні, але завжди є хитрі. Ця робота підходить як перша робота для студента, для старту.
10.10.23 09:26
Іра Бондаренко,
г. Черкассы
Ну що можу сказати? Зп вчасно.
Є хамовиті покупці. От нікуди від них не дінешся.
31.07.23 09:58
Иванна Кравченко,
г. Черкассы
Ну нарешті мені попались адекватні керівники! А не самодури, які самі не знають, що потрібно робити.
Роботи стільки, що не знаєш, за що хапатись. Але в цьому є і свій плюс, бо план по мотивації можна виконати.
25.06.23 10:57
Бувший працівник,
г. Черкассы
Навіть деякий досвід - це теж досвід...Зустрічали добре...Деякі працівники у колективі чудові добрі люди
Зарплата зовсім не та, що обіцяють; форму видають ношену(із стрілками, плямами); економлять на розхідних матеріалах, якщо не вистачає - купляй сам; 12год на ногах, з обіду виходили на півгодини раніше; роботи...»
06.06.23 09:43
Stas,
г. Черкассы
Мене прийняли на роботу зовсім без досвіду. Навчили всьому, шо треба
Роботи багато, вільного часу майже немає. Але такіж умови в інших магазинах
18.05.23 14:22
Ольга Кучеренко,
г. Черкассы
Я пропрацювала багато де, тому можу сказати, що тут і зп вчасно, і в повному об'ємі, комектив норм.
Тут вже не вгадаєш, може кому і попадалось погане керівництво і колеги, мене все влаштовувало.
10.04.23 17:33
Галина,
г. Черкассы
Я не розумію, от що не так? У нас на магазині є знижки для персоналу, можна пообідати в столовій. Форму видали, не треба заморочуватись. Ну треба працювати, просто так ніхто гроші платить не буде.
Багато роботи
- 1