Соловій-Транс, ПП
Регіони роботи: Київ, Львів
Сайт: soloviy-trans.com.ua
Телефони: +380 97 653-3047
Регіони роботи: Київ, Львів
міжнародні автомобільні перевезення вантажів з Європи
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюСоловій-Транс, ПП
Відгуки про компанію «Соловій-Транс, ПП» Усього: 131
15.08.17 11:40
Юлія Іванів,
м. Львів
Хороший колектив, зарплата виплачується вчасно, хороше ставлення керівництва.
Іванка,
м. Львів
Працюю другий місяць, загалом враження позитивні. Класний колектив, старші менеджери в усьому допомають та консультують при потребі. Розуміюче керівництво, хороші умови праці.
Поки не має.
Христина,
м. Львів
Хороша компанія з чудовим колективом. Роботи багато, але і платять за неї нормально.
Соломія Андруневчин,
м. Львів
Працюю в даній компанії багато років, дуже задоволена роботою!!! На підприємстві чудовий колектив, доброзичливий, керівництво на вищому рівні, завжди допоможуть в любих питаннях, є повага до працівників. Стабільна виплата зарплати!!! Я всім задоволена!!!! І всім рекомендую дане підприємство!!!!
Немає
15.08.17 11:36
Наталія Криминюк,
м. Львів
- перспективна робота,з можливістю кар'єрного зростання;
- дружній колектив;
- стабільна зарплата, а головне вчасно!
15.08.17 11:32
Лидия Мищенко,
м. Львів
Работаю в компании уже полгода. Могу сказать о компании только хорошие отзывы Руководство лояльное и всегда с пониманием идет навстречу работнику, коллектив очень дружный, в начале моей работы с пониманием отнеслись ко мне как к новичку и во всем по максимуму старались помочь. Классно работать в компании когда ты утром с желанием идешь на работу.
15.08.17 11:32
Ольга Плесак,
м. Львів
Працюю вже більше двох років. Умовами задоволена!!! Колектив чудовий!!!
Отрицательных сторон нет
15.08.17 11:31
Володимир Ярославович,
м. Львів
Стабільна виплата заробітної плати.
Дружній колектив. Гарне керівництво.
Компанія працює як одна велика команда!
15.08.17 11:30
Тетяна,
м. Львів
Працюю тут 3 місяці. Робота цікава. Колектив хороший, завжди допомають, якщо потрібно. Загалом враження позитивні
Є деякі робочі нюанси, бо спілкування теж безпосередньо пов'язане з різними людьми.
15.08.17 11:30
Олег,
м. Львів
Працюю в даній компанії три роки. Колектив сформувався дружній. Допомагають один одному при виникненні проблем по роботі. Зарплату виплачують вчасно.
Напружений графік роботи.