Соловій-Транс, ПП
Регионы работы: Киев, Львов
Сайт: soloviy-trans.com.ua
Телефоны: +380 97 653-3047
Регионы работы: Киев, Львов
міжнародні автомобільні перевезення вантажів з Європи
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Соловій-Транс, ПП
Отзывы о компании «Соловій-Транс, ПП» Всего: 108
25.02.21 09:41
г. Львов
Працюю не так давно, але все більше переконуюсь в тому, що прийняла правильне рішення, коли залишилась тут працювати. Робота цікава і оплачувана відповідно до твоєї віддачі. Задоволена всім, і дякую що я тут)
Не помітила таких)
26.11.20 23:53
г. Львов
Працюю в данній компанії 3 роки, прийшов з сфери послуг - до логістики відношення ніколи не мав, перші пів року пролетіли дуже швидко, цікаво і однозначно не легко, як казав мій колега Іван - легкого хліба не буває. Але кожен раз як не здавався, починало получатись краще і краще. Відповідно до того і зростала заробітна плата
На сьогоднішній день ні на хвилину не шкодую за те, що покинув сферу послуг. Як на мене в...»
Графік роботи 24/7
16.11.20 21:45
г. Львов
Приємно працювати в компаніі, де завжди є можливість заробити кошти, а особливо коли немає досвіду, а є бажання працювати, коли стараєшся і тебе підтримають, коли цінять твою роботу, а це дуже важливо! Робота нелегка, клопітка, але коли ти максимально працюєш, тоді і результат варто очікувати! Затишний офіс, хороший колектив!!!
Немає
09.11.20 12:17
Віталій,
г. Львов
Доброго дня, мені звати Віталій і я працюю експедитором в цій компанії. Забезпечують всім необхідним для роботи. Хороший колектив. Прекрасне місце розташування. Є люди, які дають стимул до роботи і це дуже добре).
Немає мінімальної заробітної плати. Не можна працювати в вихідні віддалено вдома(.
17.10.20 18:41
Віталій,
г. Львов
Мене звати Віталій. В компаніі я працюю більше 4 років. Напрямок власний транспорт. логістика важкий напрямок, і потрібен час для входження в роботу, але є багато (коміків) які не можуть зрозуміти поставлених задач,що таке логістика, для чого сюди прийшли і перекидають свою невдачу, або тупість на компанію! Читаючи відгук від Тетяни, повний абсурд. Ця дівчинка стажувалася в нашому відділі! Всі дивувалися, для чого...»
все ок
15.10.20 21:21
Діана Діана,
г. Львов
Надзвичайно задоволена роботою в компанії "Соловій - транс". 💙Цілком виправдано вона займає місце однієї з найкращих логістичних компаній в Україні і не тільки) 🔥🌍
Компанія росте і розвивається шалено стрімко, це просто неймовірні відчуття коли можна рости разом з нею 🏢🚚🚛✈️🚀
Роман Васильович (власник компанії) людина, яка змотивує, поставить правильні цілі і дасть ту платформу, на якій ти можеш себе реалізувати🔥😌...»
Нічого поганого не можу сказати
14.10.20 13:16
Таня,
г. Львов
Приємний колектив, комфортний офіс, зручний графік роботи.
Повне розчарування. Власник компанії подзвонив і запросив на співбесіду. Дуже просили не запізнюватись, але сама співбесіда почалась на 30 хв пізніше, запланованого часу. На співбесіді сказали що компанія займається транспортними перевезеннями, що перші два тижні безкоштовне стажування, а потім оформлення і початок роботи. Все, більше ніякої інформації. Відвели в офіс, посадили біля людини яка повинна навчати і...»
11.10.20 21:43
г. Львов
Компанія в якій можна розвиватися і навчатися новому. Керівництво і колектив завжди допоможуть у вирішенні будь-яких питань. Керівник відділу компетентна, ввічлива і готова завжди навчати і допомагати логістам свого відділу.
Нема
07.10.20 21:56
г. Львов
Хороша компанія , є реальна можливість заробити кошти, але потрібно, щоб було бажання і тоді обов’язково все получиться ! Дружній колектив, керівник відділу завжди готовий допомогти у вирішенні будь-якого питання! Стабільність ! Вчасна оплата праці!
Трохи шумно, коли всі починають говорити по телефоні !)
15.09.20 14:16
г. Львов
Достойна компанія, розвивається і дає таку можливість працівникам, приємний колектив.
Немає