ПОЛИ ПАК
Другие названия: СП ООО "ПОЛИ ПАК" PoliPak
Сфера деятельности: Услуги: Тара и упаковки
Сайт: www.polipak.com.ua
Телефоны: +38 (032) 245-84-31 +38 (032) 245-84-32 +38 (032) 245-84-37 +38 (032) 245-84-38 Факс: +38 (032) 245-84-41
Регионы работы: Киев, Луганск, Львов
Просмотры: 20198
Сфера деятельности: Услуги: Тара и упаковки
Сайт: www.polipak.com.ua
Регионы работы: Киев, Луганск, Львов
Просмотры: 20198
производство гибкой рулонной упаковки для пищевой, фармацевтической и химической промышленности.
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании ПОЛИ ПАК
Отзывы о компании «ПОЛИ ПАК» Всего: 10
12.01.19 10:35
Вікторія,
г. Львов
Зручний для мене графік роботи, достатньо висока зарплатня, і можливість постійно підвищувати свій професійний рівень - це я бачу, працюючи в Полі-Паку. До цього мала досвід роботи у іншій друкарні Львова, можу сказати так: якщо технологічний процес не продуманий від а до я, діла не буде. Тут - як раз навпаки, все логічно задумано та упорядковано.
Як у будь-якій друкарні - фарба, фарба, фарба...
21.12.18 14:50
Володимир,
г. Львов
Для мене все важливо, що всі умови Трудової угоди виконуються, оплачується зарплата співробітникам вчасно, є соц виплати, відпустки. Керівництво не особливо втручається в справи цехів, та й багато хто погодиться, що це добре, і так є кому все контролювати, але в принципі, начальник цеху досить адекватний.
У Львові я багато де працював на підприємствах, але у ПОЛіПАК умови мені подобаються найбільше.
08.10.18 12:24
Андрій...,
г. Львов
Хто не знає, як працювати на фiрмi Полi-Пак во Львовi, що друкує різну упаковку, можу все правдиво розповiсти, бо я два роки там корячився, поки не знайшов iншу работу.
Це пiдприємство спiльно украiнсько-нiмецьке, але керують ним свої.співвідчизники, и керують як їх душа забажає. Мені було складно пристосуватись до їх вимог, тому я невдовзі і звільнився.
04.10.18 14:16
Микола,
Колектив хороший.
Мені в Полі-Паку не заплатили за 7 днів роботи, сказали, що за такий період не виплачують якщо людина від них йде. Хоча мене, перед тим не попереджували як приймали на роботу. Не чесно поступили, то нехай ці гроші їм на біду залишаться, я мабуть не перший якого використали в своїх цілях.
Пішов від них, бо не міг дихати "Короною плюс".
11.09.18 07:59
Роман,
г. Львов
Працював помічником друкаря у Львові після випуску. Жодних складнощів, було коротке оплачуване навчання. Графік змінний, для мене дуже зручно, влаштовують офіційно з усіма бонусами. Платили вчасно, мені вистачало. Колектив дружній, особливих вимог і штрафів не було.
Звільнився, бо знайшов роботу за спеціальністю в Польщі. Із мінусів хіба що робота з фарбами.
19.08.18 13:16
Станислав,
г. Львов
Работал некоторое время помощником печатника. Сложного ничего, с машиной работать проще простого, но краской дышать, хоть и в респираторе ходили, я не захотел долго. Да и времени на учебу мало оставалось. И так повезло неплохо подработать, всему обучили с нуля буквально.
За компанию я только положительно могу отзываться.
14.07.18 14:06
хiмiк-технолог,
г. Львов
Доброго дня! Проходив спiвбесiду на підприємствi Полi-Пак (м. Львів) на посаду хiмiка-технолога. Перше враження позитивне. HR все детально пояснила стосовно обов'язків і умов роботи, відповідала на всі мої запитання і що мені особливо сподобалося - тут є розуміння, що співбесіда є обопільною - вона не тільки для співробітника, але і для роботодавця і компетентний фахівець, який має знання і навички - аби-куди не...»
Вважаю, що далі спрацюємося. Запросили пройти стажування.
24.06.18 15:39
співробітник,
г. Львов
Нещодавно прийшов на вакансію друкар. Компанія провела перекваліфікацію, що значно полегшило старт роботи. Офіс на Тролейбусній, від мого будинку недалеко, мені дуже зручно.
Робота важка, фарбою доводиться подихати чимало, іноді навіть у голові паморочиться. Але упаковка вона і є упаковка( Досвід роботи на аналогічній посаді був, тому специфіку знав.
24.05.18 14:55
Олег,
г. Львов
Вже півроку працюю в "Полі Пак" на Тролейбусній у Львові. Вдячний компанії за можливість стати її частиною. У «Полі Пак» дуже грамотно організовано навчання фахівців по роботі з клієнтами, і налаштовують на успішність співробітників. Етап стажування є відмітною рисою компанії від інших. Дякую керівникам за допомогу і підтримку в роботі. А ще в нас чудовий колектив - взаємопідтримка і справжня команда!
Головне не зменшувати обертів і йти до поставленої мети! :)
14.04.15 17:59
Остап,
стабильная выплата
оборудование 1960-1980 г.в.
клановость в управлении мама-директор,папа-заместитель,сынок-начальник производства
постоянные придирки со стороны "семейства"
безоплатный испытательный строк приёма,"карусель"
зарплата в конвертах,очень низкая
текучесть кадров
руководители некомпетентны в полиграфии
постоянные штрафы всех и вся,по поводу и без
нарушение трудового законодательства о длине рабочего дня
работа в...»