ПОЛИ ПАК
Інші назви: СП ООО "ПОЛИ ПАК" PoliPak
Сфера діяльності: Послуги: Тара та пакування
Сайт: www.polipak.com.ua
Телефони: +38 (032) 245-84-31 +38 (032) 245-84-32 +38 (032) 245-84-37 +38 (032) 245-84-38 Факс: +38 (032) 245-84-41
Регіони роботи: Київ, Луганськ, Львів
Сфера діяльності: Послуги: Тара та пакування
Сайт: www.polipak.com.ua
Регіони роботи: Київ, Луганськ, Львів
производство гибкой рулонной упаковки для пищевой, фармацевтической и химической промышленности.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюПОЛИ ПАК
Відгуки про компанію «ПОЛИ ПАК» Усього: 18
28.01.19 11:45
Клиент Менеджер
Удобное расположение офиса
Реальность работы в Поли-Пак Украина:
1) На собеседовании Вам предложат ЗП 10000 грн. Когда вы принесете трудовую, вам скажут что зп 10000грн. подразумевает 5000 ставка + 5000 бонусов, которые вы конечно же не увидите.
2) Производство находиться в Луганске! Вся продукция попадает на подконрольную Украиной территорию контрабандой! При этом естественно срываются все оговоренные сроки поставки с клиентом, да и сама...»
08.10.18 12:24
Андрій...
м. Львів
Хто не знає, як працювати на фiрмi Полi-Пак во Львовi, що друкує різну упаковку, можу все правдиво розповiсти, бо я два роки там корячився, поки не знайшов iншу работу.
Це пiдприємство спiльно украiнсько-нiмецьке, але керують ним свої.співвідчизники, и керують як їх душа забажає. Мені було складно пристосуватись до їх вимог, тому я невдовзі і звільнився.
04.10.18 14:16
Микола
Колектив хороший.
Мені в Полі-Паку не заплатили за 7 днів роботи, сказали, що за такий період не виплачують якщо людина від них йде. Хоча мене, перед тим не попереджували як приймали на роботу. Не чесно поступили, то нехай ці гроші їм на біду залишаться, я мабуть не перший якого використали в своїх цілях.
Пішов від них, бо не міг дихати "Короною плюс".
09.08.18 14:20
Василь
На підприємстві вже майже рік. Однак був один випадок, коли мало не звільнився, до того з керівником не дійшли до спільного висновку, але зрештою все ж я поступився, керівництво все ж, хоч інколи бувають такі ситуації. Взагалі ставлення до працівників непогане. Дбають про якість продукції тому і створюють серйозні умови.
Значних недоліків не бачу. Хоча було б легше працювати, якби деякі верстати замінили, не витрачали б часу на ремонт.
14.07.18 14:06
хiмiк-технолог
м. Львів
Доброго дня! Проходив спiвбесiду на підприємствi Полi-Пак (м. Львів) на посаду хiмiка-технолога. Перше враження позитивне. HR все детально пояснила стосовно обов'язків і умов роботи, відповідала на всі мої запитання і що мені особливо сподобалося - тут є розуміння, що співбесіда є обопільною - вона не тільки для співробітника, але і для роботодавця і компетентний фахівець, який має знання і навички - аби-куди не...»
Вважаю, що далі спрацюємося. Запросили пройти стажування.
26.06.18 16:41
Елена Цюпенко
1. Расположение офиса, комфортные условия труда
2. Безлимитный кофе
3. Возможность набрать опыта в сфере В2В
1. Ненормированный график работы, доплата за сверчавший не начисляется;
2. Зарплата с задержкой;
3. Помимо своей работы выполняешь ещё и работу бухгалтера и помогаешь региональному менеджеру
28.02.18 16:45
Аноним
Положительные стороны в данной компании отсутствуют
Ужасная компания, много обмана, иными словани никокая компания и такойже собственник, игнорируйте их предложения по трудоустройству, богаче будете
04.12.17 17:30
myza
Наше підприємство надає повний спектр послуг, пов’язаних з виготовленням упаковки, а саме:
- Повноколірний флексодрук на будь-яких гнучких рулонних матеріалах.
- Ламінування
- Перемотка матеріалів з рулону в рулон
- Порізка матеріалів з рулону в рулони
- Коронування матеріалів
- Парафінування
- Виготовлення кашированих матеріалів
- Пакування готової продукції в стрейч, скотч і на палети
- Доставка готової...»
............................
19.10.17 15:58
zzzzz mmmmm
Успешная работа на протяжении многих лет сформировала имидж нашей компании как надежного делового партнера. Для наших клиентов предусмотрена гибкая ценовая политика и постоянная информационная поддержка, позволяющая нам максимально гибко реагировать на пожелания покупателей и всегда удовлетворять их потребности.
Возможности предприятия позволяет изготовить до 2 миллионов мешков полипропиленовых и до 100 тысяч...»
////////////////////////////////...»
31.08.17 10:18
Доброжелатель
Итак, начну с главного: в компании работать не рекомендую, даже если у вас вообще нет денег. Лучше вообще не работать, чем работать там. Денег обещанных вам никто не заплатит. Трудовую будете забирать месяц-два-три. Я ЛИЧНО знаю, чьи трудовые лежат до сих пор в сейфе. Был знаком со всеми процессами в компании и для налоговой тут работы не початый край. Будьте готовы, что Чапа (он же Чаплыгин И.Т) будет спрашивать...»