Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
Основна назва: Компьютерный Всесвит
Сфера діяльності: Торгівля: Компьютери, комплектуючі, ПЗ
Сайт: kv-ua.net
Регіони роботи: Київ, Кременчуг, Львів, Одеса, Ровно, Ужгород
Опис діяльності: Компанія «Комп’ютерний Всесвіт» розпочала свою діяльність з 2002 року і впевнено збільшує оберти тенденційного розвитку. Це мережа магазинів, що спеціалізується у реалізації IT–продукції провідних світових брендів і визначається високою якістю товару та обслуговування. На сьогоднішній день мережа нараховує понад 30 магазинів на території України у Львівській, Київській, Житомирській, Хмельницькій, Чернівецькій, Вінницькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Волинській, Черкаській, Миколаївській та Одеській областях.
Сфера діяльності: Торгівля: Компьютери, комплектуючі, ПЗ
Сайт: kv-ua.net
Регіони роботи: Київ, Кременчуг, Львів, Одеса, Ровно, Ужгород
Ашан на Петровке
Основна назва: Ашан на Петровке
Сфера діяльності: Торгівля: Супермаркети, маркетплейс, техномаркети
Сфера діяльності: Торгівля: Супермаркети, маркетплейс, техномаркети
мир дублёнок и кожи
Основна назва: мир дублёнок и кожи
Інші назви: мдк, bazaar
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Регіони роботи: Київ, Полтава, Харків
Опис діяльності: Продажа одежды
ТОВ "Винзавод"
Основна назва: ТОВ "Винзавод"
Регіони роботи: Київ, Коломия
Опис діяльності: никакой деятельности 3 года. 2 вертолетные площадки на крыше здания на Константиновской 68-а
Регіони роботи: Київ, Коломия
Данон Украина
Основна назва: Данон Украина
Інші назви: Danone
Регіони роботи: Київ, Кременчуг, Одеса, Харків, Херсон, Ялта
Опис діяльності: Производство молочных продуктов. Французкая компания.
Інші назви: Danone
Регіони роботи: Київ, Кременчуг, Одеса, Харків, Херсон, Ялта
Опис діяльності: Производство молочных продуктов. Французкая компания.
Енком-трейд груп
Основна назва: Енком-трейд груп
Інші назви: Encom Trade Group
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Енергетика
Сайт: encom.kiev.ua
Опис діяльності: 1. Управление и реализация энергетических проектов: * генеральный подряд; * выделение земли под объекты энергетического строительства с оформлением договоров аренды, купли–продажи и всего комплекта документации в сфере земельных ресурсов; * привлечение бюджетного финансирования, инвестиций, льготного кредитования проектов энергосбережения, финансового стимулирования энергетических проектов; * взаиморасчеты в энергетике; 2. Энергоменеджмент: * паспортизация оборудования и подразделений предприятия; * расчеты норм расходов...
Інші назви: Encom Trade Group
Сфера діяльності: Послуги: Дизайн, рекламні матеріали
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Одеса
ВДОВЕНКО ВИТАЛИЙ ВИКТОРОВИЧ
Основна назва: ВДОВЕНКО ВИТАЛИЙ ВИКТОРОВИЧ
Інші назви: ЧП "ВДОВЕНКО" В. В.
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Металургія
Сайт: www.metall-ks.com.ua
Опис діяльності: Наша компания занимается изготовлением и монтажом металлоконструкций различной степени сложности. Среди нашей продукции: секционные, откатные и распашные ворота, решетки, профнастил, металлочерепица заборы и многое-многое другое… Мы предлагаем широчайший ассортимент ворот, которые могут использоваться для решения самых различных задач. Цена на распашные, секционные, гаражные, откатные ворота зависит от материала и размеров изделия. Вы всегда сможете заказать у нас такие типы конструкций ворот:
Інші назви: ЧП "ВДОВЕНКО" В. В.
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Металургія
Сайт: www.metall-ks.com.ua
ООО "Союз-ЧК"
Основна назва: ООО "Союз-ЧК"
Інші назви: ООО СОЮЗ- ЧК
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Опис діяльності: Охоронные посредничиские услуги
Інші назви: ООО СОЮЗ- ЧК
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Опис діяльності: Охоронные посредничиские услуги
Днепропетровский государственный технический университет...
Основна назва: Днепропетровский государственный технический университет железнодорожного транспорта
Інші назви: ДИИТ
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація