VIATRIS
Основна назва: VIATRIS
Інші назви: MEDA, MYLAN, VIATRIS
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: www.viatris.com
Опис діяльності: Фармацевтическая компания Viatris в Украине образована в результате объединения компании Mylan и Upjohn подразделения компании Pfizer.
Інші назви: MEDA, MYLAN, VIATRIS
Основна назва: Eurojobmarket.com
Інші назви: Evrorabota.com
Сфера діяльності: Послуги
Сайт: eurojobmarket.com
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Алушта, Алчевск, Бахмут, Бахмач, Бахчисарай, Біла Церква, Бердичів, Бердянск, Вінниця, Володимир-Волинський, Вознесенськ, Горлівка, Джанкой, Дніпродзержинск, Дніпро, Донецк, Дружковка, Євпаторія, Єнакієво, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ізмаіл, Ілїчівск, Ірпінь, Калуш, Кам’янец-Подільськ, Керч, Кіровоград, Ковель, Коломия, Конотоп, Константинівка, Коростень, Котовськ, Краматорськ, Червоноармійськ, Краснодон, Червоний Промінь, Кременчуг, Кривий Ріг, Кузнецовськ, Лубни, Луганськ, Луцьк, Львів, Миргород, Нетішин, Миколаїв, Нікополь, Нова Каховка, Нововолинськ, Одеса, Орджонікідзе, Полтава, Ровно, Сєвєродонецьк, Славутич, Слов’янськ, Суми, Тирасполь, Умань, Хмельницький, Черкаси, Шахтарськ, Шостка, Енергодар, Южноукраїнськ, Ялта
Опис діяльності: Адрес: Нету. Указанные офисы на сайте, это городские хабы, где каждый может арендовать стол на час за копейки. Сайты: https://www.evro-rabota.com/ https://rabota-euro.com/ https://www.moshennik.eu/ https://eurojobmarket.com/ http://www.lexioconsult.com/ ОСТОРОЖНО МОШЕННИКИ EVRO-RABOTA, Мошенники Евро-работа +46 764 282 944 У них есть как минимум пять сайтов которые работают на них: https://www.evro-rabota.com - Предлагают работу в Европе, но по факту кидают людей на 450 евро. https://rabota-euro.com/ - это клон сайта evro-rabota, только с немного другим названием и другим номером ...
Інші назви: Evrorabota.com
Сфера діяльності: Послуги
Сайт: eurojobmarket.com
Bonusowo
Основна назва: Bonusowo
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Сайт: bonusowo.com
Опис діяльності: Букмекерская контора, ставки на спорт
Сайт: bonusowo.com
Опис діяльності: Букмекерская контора, ставки на спорт
pirates.com.ua
Основна назва: pirates.com.ua
Інші назви: Пираты ком юа
Сайт: pirates.com.ua
Опис діяльності: Любите пиратов? А если пираты еще и гемблеры? Отличный сайт, посвященный игорной тематике от гемблеров со стажем, которые еще совсем недавно (до легализации гемблинга в Украине) были пиратами. ВСЕ НА БОРТ!
Інші назви: Пираты ком юа
Сайт: pirates.com.ua
Exportparts
Основна назва: Exportparts
Сайт: exportparts.com.ua
Регіон роботи: Ковель
Опис діяльності: Компания ExportParts – предлагает автозапчасти для иномарок BMW, Audi, Ford, Honda, Mazda, Hyundai, Mercedes, Nissan, Opel, Skoda, Peugeot, Renault, Toyota, Volvo, Volkswagen и т.д.
Сайт: exportparts.com.ua
Регіон роботи: Ковель
Агро Спектрум
Основна назва: Агро Спектрум
Інші назви: ТОВ "АГРО СПЕКТРУМ"
Сайт: agrospectrum.com.ua
Опис діяльності: Компанія «АГРО СПЕКТРУМ» - постачальник тракторів, надійної та якісної сільгосптехніки, яка кожен день працює на благо українців. В незалежності від того, скільки вам потрібно обробити землі, перевезти вантажу або виконати інших завдань, ми завжди пропонуємо вам найбільш оптимальні рішення по техніці, яка обов’язково впорається з будь-яким завданням. Завдяки тому, що «АГРО СПЕКТРУМ» є офіційним імпортером торгових марок та заводів-виробників представлених в нашому каталозі техніки, ми гарантуємо нашим клієнтам оптимальні ціни. Гнучкі можливості для оплати, надійний технічний сервіс, професійні...
Інші назви: ТОВ "АГРО СПЕКТРУМ"
Сайт: agrospectrum.com.ua
Покос Газона Киев
Основна назва: Покос Газона Киев
Інші назви: Покос Газона
Сфера діяльності: Послуги: Побутові послуги: прибирання, прання, чищення, фото, ательє, ЖКГ та ін.
Сайт: pokos-gazona.kiev.ua
Опис діяльності: Особенности покоса травы от нашей компании Для предотвращения стихийного разрастания травы на различных территориях потребуется время от времени производить покос. При правильном и систематическом проведении данной процедуры газон получает крепкую корневую систему, усиливается кущение. В результате удается избежать образования проплешин, главной причиной появления которых является недостаточное количество света в нижней части газона. Заказать услугу покос травы недорого можно не только с целью обеспечить должный уход за газоном. Представленная услуга также актуальна и в следующих ситуациях: При...
Інші назви: Покос Газона
Сайт: pokos-gazona.kiev.ua