Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
Work Europe https://eurojobmarket.com/index.php?page=item
Основна назва: Work Europe https://eurojobmarket.com/index.php?page=item
Інші назви: Осторожно мошенники.
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: eurojobmarket.com
Опис діяльності: Мошенники . Предоставляют вакансии по Европе .
Інші назви: Осторожно мошенники.
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: eurojobmarket.com
Опис діяльності: Мошенники . Предоставляют вакансии по Европе .
Строй дом
Основна назва: Строй дом
Сайт: www.stroy-dom.kiev.ua
Опис діяльності: «Строй дом» — это интернет-магазин, основной деятельностью которого является продажа материалов для строительства и ремонта. В ассортименте представлен максимально большой выбор товаров (напольных покрытий, дверей, отделочных материалов) от проверенных производителей с хорошей репутацией. Вся продукция сертифицирована, поэтому сотрудники несут ответственность за качество продаваемых изделий, предоставляя гарантию. Также они постоянно поддерживают высокий уровень обслуживания и дают возможность совершить покупку по доступным ценам и выгодным акционным предложениям.
Сайт: www.stroy-dom.kiev.ua
PHP.RV.UA
Основна назва: PHP.RV.UA
Сайт: php.rv.ua
Опис діяльності: Шукаєте надійних та високо кваліфікаційних php спеціалістів? Запрошуємо на наш сайт https://php.rv.ua/ Всю деталі тут.
Сайт: php.rv.ua
ООО "Одиссей трейд"
Основна назва: ООО "Одиссей трейд"
Сфера діяльності: Торгівля
Опис діяльності: Продажа душевых кабин
Сфера діяльності: Торгівля
Опис діяльності: Продажа душевых кабин
ООО "Одиссей Трейд"
Основна назва: ООО "Одиссей Трейд"
Сайт: odysey.com.ua
Опис діяльності: Душевые кабины, ванны.
Сайт: odysey.com.ua
Опис діяльності: Душевые кабины, ванны.
Енерго Інжиніринг
Основна назва: Енерго Інжиніринг
Сфера діяльності: Послуги: Інженерні системи будівель
Сфера діяльності: Послуги: Інженерні системи будівель
Javascript.ua
Основна назва: Javascript.ua
Сайт: javascript.ua
Опис діяльності: Компанія займає одну з провідних позицій у ніші розробки веб-додатків JavaScript, пропонуючи настроювані та адаптовані послуги розробки, зручний дизайн, оптимізовану структурую
Сайт: javascript.ua
ЛюксСайт
Основна назва: ЛюксСайт
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: luxsite.ua
Опис діяльності: Обязательно нужно воспользоваться услугами профессионалов. Я обратилась в компанию LuxSite с целью создания и дальнейшего продвижения Landing page и получила 100% продающий сайт. Также полностью впечатлил готовый дизайн, что мне даже не пришлось вносить какие-либо изменения.
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Опис діяльності: восстановление данных
Рlaycasino
Основна назва: Рlaycasino
Інші назви: ЧП Рlaycasino
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Сайт: playcasino.com.ua
Опис діяльності: Slotoking casino став одним з перших азартних закладів в Україні, які працюють онлайн і надають ліцензію з 2015 року. Офіційний сайт дає можливість комфортно грати на гроші. Керуюча компанія SlotoKing Entertainment N. V. володіє офіційною ліцензією N8048 / G562 КLK1O11, один офіс є в Києві.
Інші назви: ЧП Рlaycasino
Сайт: playcasino.com.ua