Айти Экстра
Основна назва: Айти Экстра
Інші назви: IT Extra, ООО "Айти Экстра Украина"
Сайт: techtest.pw
Опис діяльності: Создают автоматизированные инструменты для управления бизнесом
Інші назви: IT Extra, ООО "Айти Экстра Украина"
Сайт: techtest.pw
Сайт: www.bag24.com.ua
Опис діяльності: Продажа кожгалантереи через интернет
Шустрый ПАПА
Основна назва: Шустрый ПАПА
Сфера діяльності: Торгівля: Подарунки, іграшки, сувеніри, товари для дітей, піротехника
Сайт: www.shustriypapa.com.ua
Інші назви: ALD Промстрой
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Регіон роботи: Запоріжжя
Клініка алергії та кашлю
Основна назва: Клініка алергії та кашлю
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: clinicallergycough.com.ua
Опис діяльності: Клініка алергії та кашлю - це клініка, яка в першу чергу займається проблемами алергії та надає допомогу людям з захворюваннями органів дихання та шкіри як у дітей, так і у дорослих. В нашій клініці можна отримати кваліфіковану консультацію алерголога, пульмонолога, отоларинголога та дерматолога, пройти всі лабораторні обстеження (лабораторія Synevo). Поширеність алергічних захворювань у всьому світі стрімко зростає, особливо це стосується дітей. До таких захворювань належить бронхіальна астма, риніт, анафілаксія, алергія на ліки, їжу та комах, екзема, кропив’янка та ангіоневротичний набряк. За...
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Опис діяльності: Пошиття корпоративного одягу
Інші назви: Грегорі текстиль
Сайт: grehori.com
Опис діяльності: Пошиття корпоративного одягу
Брендинговое агентство и дизайн студия WeLoveBrands
Основна назва: Брендинговое агентство и дизайн студия WeLoveBrands
Інші назви: WeLoveBrands
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: welovebrands.com.ua
Опис діяльності: Обращайтесь в Брендинговое агентство WeLoveBrands™. Проведем ребрендинг, подчеркнув сильные стороны. Обеспечим создание и продвижение бренда компании, продукта или услуги. Поможем эффективнее использовать все средства визуальной коммуникации: логотип и фирменные элементы, каталоги, упаковку и этикетку, визитки, оформление Фейсбук и Инстаграм, дизайн сайта.
Інші назви: WeLoveBrands
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: welovebrands.com.ua
wowMEBLI
Основна назва: wowMEBLI
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Сайт: wowmebli.com
Опис діяльності: Каталог мебельных салонов и фабрик по изготовлению мебели под заказ. Рейтинги, отзывы, выполненные работы и другая полезная информация.
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Сайт: wowmebli.com
Intelco
Основна назва: Intelco
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Сайт: intelco.org
Опис діяльності: Intelco – Ваш надежный партнер в вопросах бизнес-телефонии! Наша миссия - обеспечить своих клиентов по-настоящему качественным сервисом IP-телефонии, помочь масштабировать бизнес в унисон с мировыми технологиями.
Сайт: intelco.org