Work and Travel USA
Інші назви: Ворк энд Тревел США
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: myworktravel.com
Опис діяльності: Работа студентам на лето 2021 в США
База отдыха Чайка 2,Грибовка Одесская обл.
Основна назва: База отдыха Чайка 2,Грибовка Одесская обл.
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Регіон роботи: Одеса
Опис діяльності: Работа горничной
Регіон роботи: Одеса
Опис діяльності: Работа горничной
a&a motiva
Основна назва: a&a motiva
Інші назви: Игорь
Сайт: m.rabota.ua
Опис діяльності: Прямой работодатель - оформляем по немецким визам Немецкий работодатель набирает специалистов, бригады для строительства домов в пригороде Берлина, а именно Аренсфельде (Dorfstraße 33, 16356 Ahrensfelde, Германия) Зарплата: 2400 - 2600 Евро чистыми на карту. Оплата почасово 12., График 8 часов в день с 08.00, до 17.00, обычно+2 часа работают, суббота 6 часов, воскресенье выходной. Оплата 2 раза в месяц на карту. После формирования бригад возможен переход на работу от выработки на аккорд. Жилье: предоставляем бесплатно, 2 чел в комнате, это квартиры 2-3 комнатные находятся в этом же районе, в...
Інші назви: Игорь
Сайт: m.rabota.ua
NSDgroup
Основна назва: NSDgroup
Сайт: nsdgroup.com.ua
Опис діяльності: NSDgroup — компания, которая с 2004 г. занимается ремонтными и строительными работами на рынке Украины.
Сайт: nsdgroup.com.ua
Дельта Софт ( Киев)
Основна назва: Дельта Софт ( Киев)
Інші назви: ООО Дельта Сервис, ECG (ecomgroup)
Сайт: ecg.kiev.ua
Опис діяльності: раскрутка сайтов, продвижение в интернет, хостинг, регистрация доменов
Інші назви: ООО Дельта Сервис, ECG (ecomgroup)
Сайт: ecg.kiev.ua
Інші назви: Алко-Стиль
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт: style.if.ua
Регіон роботи: Івано-Франківск
Опис діяльності: Працював в даній компанії 4 місяця, в 4 місяці написав заяву на звільнення відпрацював 2 тижня зробив план на 120% не мав ніякий проблем з дебіторкою притинзій до мене не було, поїхав на звільнення вони заставили підписатись за отриману зарплату на документі що я вже її отримав а по факту сказали що ми зараз вам її не можемо дати а в кінці місяця забрати її в себе в місті на філії, прийшов той день 23 червня і я не дораховуюсь 2200грн говорять що ти не заробив обманули я ж все вирахував і 2200 не додали, і це всіх таке хто звільнявся ніхто не хоче чи боїться про це говорити, офіційно оформлення і таке...
Інші назви: Алко-Стиль
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт: style.if.ua
Регіон роботи: Івано-Франківск
Extrawest
Основна назва: Extrawest
Сайт: extrawest.com
Регіон роботи: Миколаїв
Опис діяльності: Extrawest is a full-cycle software development company specialized in development and implementation of Web, Desktop, Mobile Applications as well as Test Automation solutions. Our development team is based in Ukraine — probably most popular destination for those, who are going to outsource development of their software applications with the best balance of quality and cost in their mind.
Сайт: extrawest.com
Регіон роботи: Миколаїв
O.biz.ua
Основна назва: O.biz.ua
Інші назви: Интернет магазин O.biz.ua
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Сайт: o.biz.ua
Опис діяльності: Поставка в Украину и продажа масел черного тмина, лечебных масел и косметики из Египта.
Інші назви: Интернет магазин O.biz.ua
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія