Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
Основна назва: Climatis
Інші назви: Кліматіс
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Сайт: climatis.com.ua
Опис діяльності: компанія надає послуги з продажу та встановлення систем кондиціювання, опалення та вентиляції
Інші назви: Кліматіс
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Сайт: climatis.com.ua
Svedex
Основна назва: Svedex
Інші назви: Интернет-магазин Svedex
Сфера діяльності: Торгівля: Автомобілі, запчастини, автохімія
Сайт: svedex.com.ua
Опис діяльності: Интернет-магазин Svedex специализируется на продажах оригинальных и аналоговых запчастей для новых и возрастных автомобилей европейских, азиатских и американских брендов. На сайте вы можете найти детали как в наличии так и под заказ со сроком доставки не более трех дней. А специалисты по подбору помогут выбрать подходящую деталь для Вашего автомобиля с наилучшим соотношением цена-качество.
Інші назви: Интернет-магазин Svedex
Сфера діяльності: Торгівля: Автомобілі, запчастини, автохімія
Сайт: svedex.com.ua
Міністерство з продажів
Основна назва: Міністерство з продажів
Інші назви: Ministry of Sale
Сайт: ministry-of-sale.com
Опис діяльності: Міністерство з Продажу — консалтингова компанія, що будує відділи продажу з нуля або систематизує вже існуючі відділи та проводить повний супровід проєкту нашого клієнта, а ще ми надаємо маркетингові послуги у всіх галузях
Інші назви: Ministry of Sale
Сайт: ministry-of-sale.com
https:envybeautyclub.com.ua
Основна назва: https:envybeautyclub.com.ua
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: envybeautyclub.com.ua
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: "Envy" Beauty Club - сучасні послуги з манікюру, педикюру та СПА процедур за дуже доступними цінами!
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: envybeautyclub.com.ua
Регіон роботи: Львів
SUNSAY NRG
Основна назва: SUNSAY NRG
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Опис діяльності: Обман сотрудников и клиенттов Мне лично 55 000 грн должны.
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Опис діяльності: Обман сотрудников и клиенттов Мне лично 55 000 грн должны.
Атмосфера Строй
Основна назва: Атмосфера Строй
Інші назви: ФЛП Літвінов В. О.
Сайт: atmosfera-stroy.com.ua
Опис діяльності: Наша компанія Atmosfera Stroy, що знаходиться у м. Харків, вже тривалий час займається наданням послуг комплексного ремонту балконів та лоджій, а також склінню багатоквартирних та приватних будинків. Маючи величезний досвід у сфері зварювальних робіт, надаємо також послуги з монтажу навісів, козирків та сходів будь-якої складності та конфігурації за індивідуальним проектом.
Інші назви: ФЛП Літвінов В. О.
Сайт: atmosfera-stroy.com.ua
Kaif House
Основна назва: Kaif House
Сайт: kfhouse.com.ua
Опис діяльності: Будівництво будинків і котеджів під ключ. Надання повного спектру послуг у сфері будівництва та ремонту.
Сайт: kfhouse.com.ua
OrgasmToys
Основна назва: OrgasmToys
Сайт: orgasmtoys.com.ua
Опис діяльності: Интернет-магазин OrgasmToys является вашим надежным проводником в интимном путешествии. Мы гордимся тем, что предлагаем высококачественный ассортимент интимных товаров от лучших производителей, созданных с любовью и заботой о вашем комфорте. Наш интернет-магазин стремится сделать ваш выбор легким и приятным, предоставляя подробные описания и реальные отзывы от наших клиентов. Вы можете быть уверены, что каждый продукт нашего магазина соответствует высоким стандартам качества и безопасности.
Сайт: orgasmtoys.com.ua
Dilovod
Основна назва: Dilovod
Сайт: dilovod.ua
Опис діяльності: Dilovod.ua - це український онлайн-сервіс обліку та звітності, який спрощує життя підприємцям і бухгалтерам і робить їх роботу більш ефективною. Допомагає зберегти баланс між роботою та особистим життям. Місія Dilovod - надати українському малому та середньому бізнесу онлайн-сервіс, який зробить ведення бухгалтерського, управлінського обліку та електронну звітність легкими і зрозумілими. А також дозволить істотно скоротити витрати на облік і IT.
Сайт: dilovod.ua
Family Genealogy Tree
Основна назва: Family Genealogy Tree
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації
Сайт: familygenealogytree.com
Опис діяльності: Хочете докопатися до коренів свого роду та розгадати таємниці минулого? Генеалогічне дослідження та оформлення сімейної книги – це незабутній шлях у світ ваших предків, де кожна сторінка є частиною вашої унікальної історії. Компанія Family Genealogy Tree пропонує індивідуальні послуги генеалогічного дослідження родоводу, які дозволять вам зануритися у минуле своєї родини. Професійні генеалоги допоможуть відновити ланцюг спадкоємців, відшукати родинних зв'язків та з'ясувати історичні події, що вплинули на ваше коріння. Кваліфіковані фахівці з історії використовують передові методи дослідження та доступи...
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації
Сайт: familygenealogytree.com