Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України

Спорт і Гра

Основна назва: Спорт і Гра
Інші назви: Спортивне та ігрове обладнання
Сфера діяльності: Торгівля: Подарунки, іграшки, сувеніри, товари для дітей, піротехника
Сайт: sportigra.com.ua
Опис діяльності: Спортивне та ігрове обладнання для вулиці на відкриті майданчики. Спортігра надає швидкий якісний сервіс та доставку по Україні. Вуличні тренажери, спортивні комплекси, турніки та бруси за найкращою ціною зі склада виробника. Дитячі майданчики і елементи ігрові типу гойдалки, пісочниці, гірки, качель балансир або пружинка тощо можна купити з послугами монтажу

Корпорація «КУБ»

Основна назва: Корпорація «КУБ»
Інші назви: корпорация девелоперов, строительная фирма
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: kybcorp.com
Опис діяльності: КУБ — це об'єднання девелоперів, що спеціалізується на створенні і реалізації будівельних проектів у сфері житлової та комерційної нерухомості. Компанія працює від початкового концепту до фінальної реалізації та управління проектом. Компанія також надає послуги з управління продажами, займається маркетингом та PR, інвестиційною діяльністю, сектором HoReCa, юридичним супроводом, а також активно підтримує гуманітарні та громадські ініціативи. КУБ — це поєднання креативності, досвіду та високого професіоналізму.

PRO CONTACTIVE

Основна назва: PRO CONTACTIVE
Інші назви: Про Контаків
Сайт: procontactive.com
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: IT-компанія ProContactive є провідним постачальником рішень у галузі інформаційних технологій. Ми надаємо повний спектр послуг у галузі інформаційних технологій, включаючи CRM-системи, телефонію, billing системи та інше, щоб допомогти вашому бізнесу досягти своїх цілей. Ми працюємо з компаніями всіх розмірів і ми завжди готові знайти рішення, яке підходить саме вам. Ми розуміємо, що кожен бізнес є унікальним, і ми можемо запропонувати вам саме те, що вам потрібно. Ми будемо працювати з вами на кожному етапі проекту, щоб переконатися, що ви отримуєте саме те, що хочете. Ми впевнені, що з нашою...

BlackOut

Основна назва: BlackOut
Інші назви: інтернет магазин BlackOut-shop.com.ua
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: blackout-shop.com.ua
Регіон роботи: Львів
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Магазин займається роздрібною торгівлею одягом, взуттям та аксесуарами. В даний час основна орієнтація магазину спрямована в бік військоаого та тактичного одягу.

швидко гроші

Основна назва: швидко гроші
Інші назви: Швидко Гроші
Регіони роботи: Київ, Вінниця
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Працюю в Швидко Гроші вже третій рік, це моя перша робота, тут дійсно працюють професіонали, навчають на високому рівні, і надалі супроводжують якщо виникають питання, завжди можна розраховувати на допомогу від колег. Заробітну плату виплачують вчасно, все офіційно. Для роботи в офісі є все необхідне. А ще в компанії зручний графік, можна самому обирати вихідні.

Метабо КХК

Основна назва: Метабо КХК
Інші назви: Metabo KHK
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: metabo-khk.com.ua
Опис діяльності: Metabo Khk — це провідний дистриб'ютор на ринку інструментів та обладнання, що спеціалізується на продажу якісної продукції від найкращих світових брендів. Ми не займаємося виробництвом, проте наш підхід до відбору товарів гарантує надійність і довговічність кожного продукту. Багаторічний досвід роботи дозволив нам зарекомендувати себе як компанію, яка цінує клієнтів і будує з ними довгострокові, партнерські відносини. Ми розуміємо важливість індивідуального підходу, тому завжди на зв'язку з нашими клієнтами, щоб пропонувати оптимальні рішення відповідно до їхніх потреб.

AvtozvukUA

Основна назва: AvtozvukUA
Інші назви: Autobaza
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Сайт: www.avtozvuk.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Интернет магазин Avtozvuk (AUTOBAZA) – это ведущая сеть магазинов и онлайн-платформа по продаже автотоваров в Украине. Компания начала свою деятельность в 2001 году с небольшого отдела в Киеве и за годы выросла до сети из 8 магазинов в столице и одного в Одессе, а также интернет-магазина, охватывающего всю страну.

International Rescue Committee

Основна назва: International Rescue Committee
Інші назви: IRC, Міжнародний комітет порятунку в Україні
Сфера діяльності: Послуги: Державна служба, громадські організації
Сайт: www.rescue.org
Опис діяльності: International Rescue Committee (Міжнародний комітет порятунку або IRC) – це міжнародна гуманітарна організація, заснована за закликом Альберта Ейнштейна в 1933 році. Місія IRC полягає в тому, щоб допомогти людям, чиї життя і засоби існування були знищені конфліктами або стихійними лихами, вижити, відновитися і взяти під контроль своє майбутнє. Нині IRC працює в більш ніж 50 країнах, що постраждали від криз. У 2015 році IRC почав працювати в Європі, коли відреагував на міграційну гуманітарну кризу в Греції.

Express print

Основна назва: Express print
Інші назви: экспресс принт, експрес принт, expressprint
Сфера діяльності: Послуги: Дизайн, рекламні матеріали
Сайт: express-print.com.ua
Опис діяльності: Ми – сучасна друкарня, що спеціалізується на виготовленні рекламної поліграфії. Пропонуємо повний комплекс послуг виготовлення якісної поліграфічної продукції. Підприємство оснащене сучасним друкарським та післядрукарським обладнанням, налагоджено систему контролю якості. Все це дозволяє виконувати замовлення на високопрофесійному рівні та задовольняти потреби наших найвибагливіших клієнтів.

Fondy

Основна назва: Fondy
Інші назви: фонди, фонді, фонді юа
Сайт: fondy.ua
Опис діяльності: Fondy – це міжнародний платіжний сервіс для підприємців із усього світу. Ми допомагаємо eCommerce, SaaS, маркетплейсам, платформам, HoReCa, EdTech, благодійним фондам та іншим розвиватися локально та глобально з єдиною інтеграцією. Наші фінансові технології дають можливість налаштувати прийом платежів так, як потрібно вам, і збільшити продажі. А вашим клієнтам – забезпечують комфорт в оплатах, підвищуючи їхню лояльність.