Отзывы о работе - Список компаний-работодателей Украины
Список работодателей Всего: 18854
Nemiroff
Основное название: Nemiroff
Сайт: nemiroff.vodka
Описание деятельности: Nemiroff є українським брендом, що з моменту свого заснування в 1872 році неухильно дотримується високих стандартів якості та постійного вдосконалення. Компанія продовжує використовувати старовинні рецептури та методи дистиляції, поєднуючи їх з інноваціями, що дозволяє створювати продукцію, яка відповідає найкращим світовим вимогам. Відданість якості і традиціям залишається основою успіху бренду на міжнародному ринку. Важливою цінністю для Nemiroff є екологічність і етичність ведення бізнесу. Бренд активно працює над збереженням навколишнього середовища, підтримуючи принципи сталого розвитку....
Сайт: nemiroff.vodka
Скита рафтинг
Основное название: Скита рафтинг
Другие названия: Скита
Сфера деятельности: Услуги: Туризм
Сайт: skytarafting.com.ua
Регион работы: Ивано-Франковск
Описание деятельности: Захопливий, активний, емоційний та незабутній рафтинг — головна пропозиція від «Скита». Сплави на байдарках і рафтах бурхливими водами Чорного Черемошу та річки Прут доступні як для дорослих, так і для дітей.
Другие названия: Скита
Основное название: Интернет-магазин Steamers
Другие названия: Steamers
Сфера деятельности: Производство/поставка: Электроника, бытовая техника
Сайт: steamers.com.ua
Описание деятельности: Торгова марка Steamers спеціалізується на продажу відпарювачів та парогенераторів преміум класу та надає найкращу якість сучасної техніки для комфортного догляду за одягом. Ми робимо повний контроль якості нашої продукції та гарантуємо її. Торгова марка Isteamer надає гарантійний та післягарантійний сервіс на всю продукцію по всій Україні.
Другие названия: Steamers
Сфера деятельности: Производство/поставка: Электроника, бытовая техника
Сайт: steamers.com.ua
Смартлаб
Основное название: Смартлаб
Другие названия: Медицина
Сфера деятельности: Услуги: Медицинские услуги, спортклубы и салоны красоты
Описание деятельности: Дуже задоволена роботою у даній компанії. Працюю вже тривалий час. Зарплати платять вчасно, графік відпусток і відпускні також приходять Колектив приємний. Навчають і розвивають своїх працівників, щоб були висококваліфікованими
Другие названия: Медицина
Описание деятельности: Продаж мобільних телефонів та аксесуарів
Admiral X
Основное название: Admiral X
Сайт: 777review.expert
Описание деятельности: Admiral X – це популярне онлайн-казино, яке пропонує гравцям з різних країн широкий асортимент азартних розваг. На офіційному сайті можна знайти великий вибір ігрових автоматів, настільних ігор та live-казино.
Сайт: 777review.expert
PocketBook
Основное название: PocketBook
Другие названия: Офіційний магазин
Сфера деятельности: Услуги: Образование, тренинги, сертификация
Сайт: pocketbook.ua
Описание деятельности: Офіційний магазин PocketBook пропонує електронні рідери та аксесуари від світового лідера у виробництві E Ink пристроїв. Тут представлена лише ліцензована продукція з офіційною гарантією та сервісною підтримкою, що забезпечує комфортне та надійне користування. На сайті легко знайти рідер, який відповідатиме вашим вимогам і бюджету.
Другие названия: Офіційний магазин
Сфера деятельности: Услуги: Образование, тренинги, сертификация
Сайт: pocketbook.ua
Stelya Pro
Основное название: Stelya Pro
Другие названия: StelyaPro
Сайт: stelya.pro
Описание деятельности: Компанія Stelya Pro - виготовляємо та встановлюємо натяжні стелі з 2018 року. В наявності тканинні полотна та ПВХ плівка різних кольорів та фактур. Середня стаж роботи монтажника 5 років. Ми маємо бездоганну репутацію серед клієнтів. Здійснюємо установку по Києву та Київській області. Звертайтесь)
Другие названия: StelyaPro
Сайт: stelya.pro
Інтер Агро С
Основное название: Інтер Агро С
Другие названия: AgroMen
Сайт: agromen.com.ua
Регион работы: Кропипницкий
Описание деятельности: "АгроМен" — це інтернет-магазин насіння, добрив і засобів захисту рослин. Надаємо професійні онлайн-консультації, допомагаємо фермерам з підбором продукції, орієнтуючись на індивідуальні потреби господарства. Пропонуємо сертифіковані товари від перевірених постачальників, проводимо навчання та підтримуємо фермерів на всіх етапах агровиробництва. Сайт https://agromen.com.ua/
Другие названия: AgroMen
Сайт: agromen.com.ua
Регион работы: Кропипницкий
Адвокат Винту Євгеній Юрійович
Основное название: Адвокат Винту Євгеній Юрійович
Другие названия: Винту Є.Ю.
Сфера деятельности: Услуги: Юридические услуги, право, адвокатура, консультации
Сайт: bento.me
Регион работы: Черновцы
Описание деятельности: Ми надаємо професійну правову допомогу у справах, пов’язаних із керуванням у стані сп’яніння за ст. 130 КУпАП. Наша робота включає детальний аналіз доказів, перевірку законності дій поліції та виявлення процедурних порушень, які можуть вплинути на результат справи. Ми завжди докладаємо максимум зусиль, щоб захистити права клієнтів та досягти справедливого рішення. Наш досвід і знання дозволяють будувати ефективну стратегію захисту навіть у складних ситуаціях. Ми допоможемо вам оскаржити протокол, уникнути неправомірного покарання та зберегти водійське посвідчення. Звертайтеся до нас — разом ми...
Другие названия: Винту Є.Ю.
Сфера деятельности: Услуги: Юридические услуги, право, адвокатура, консультации
Сайт: bento.me