Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзывы о работе - Список компаний-работодателей Украины

Список работодателей Всего: 11869

Меблева фабрика “Агат-М”

Основное название: Меблева фабрика “Агат-М”
Другие названия: Агат-М
Сфера деятельности: Торговля: Мебель и предметы интерьера
Сайт: agat-m.ua
Описание деятельности: У нашому інтернет-магазині представлені меблі власного виробництва. А це означає, що ви маєте можливість купити якісні сучасні меблі недорого. Хочете купити меблі ще дешевше? Акції та знижки на меблі допоможуть вам це зробити. Крім представлених у каталозі готових моделей, ми виготовляємо меблі на замовлення – з урахуванням побажань клієнта і зазначених ним параметрів. Доставка меблів здійснюється по Україні транспортними компаніями. Зв’яжіться з нами для отримання безкоштовної консультації, допомоги у виборі дизайну, обрахунку вартості виробу та оформлення замовлення.

BLACHE

Основное название: BLACHE
Сайт: blanche.ua
Описание деятельности: Обісцяна купка аматорів. Всі хто був при рулі в продажах, лизали пятки камєнєву…Це і був рівень професійності усіх керівників. Ті хто хоч щось вміли, зливались дуже бистро по зрозумілим причинам. Професійних та розумних там не любили — тільки стукачів і хто не поважає себе , бо кордони твої також порушувались щодня починаючи від власника і закінчуючи його назначеними секретарками і подібними , які комбінували різні цікаві обовʼязки…такі як особиста помічниця, вона ж і керівниця продажів, вона ж адміністратор для всіх менеджерів. Короче це такий жах… Про звичайні людські умови забудьте взагалі…В кращому...

А|Девелопмент

Основное название: А|Девелопмент
Сфера деятельности: Услуги: Строительство, монтаж, ремонт, и т.д.
Описание деятельности: Будівництво жилих і комерція

AlphaSMS

Основное название: AlphaSMS
Сфера деятельности: Услуги: Маркетинг, реклама, креатив, продвижение, аналитика
Сайт: alphasms.ua
Описание деятельности: AlphaSMS — українська SaaS-платформа для SMS, Viber, WhatsApp, RCS та голосових розсилок, верифікації й клієнтських комунікацій для бізнесу. Сервіс допомагає запускати масові та персоналізовані повідомлення, підключати API й інтеграції з CRM/CMS, отримувати звіти та працювати з клієнтами в Україні й за кордоном.

ТОВ ПРО ПЕЙПЕР ПЛЮС

Основное название: ТОВ ПРО ПЕЙПЕР ПЛЮС
Другие названия: Мед-Експерт
Рейтинг компании:

Описание деятельности: «Мед-Експерт» — сервіс консультацій щодо отримання медичних довідок і проходження медичних оглядів. Основні напрямки: форми 083/о, 086/о, 063/о, медичні книжки, флюорографія та довідки для басейну.

Мед-Експерт

Основное название: Мед-Експерт
Другие названия: ТОВ "ПРО ПЕЙПЕР ПЛЮС"

Мед-Експерт

Основное название: Мед-Експерт
Другие названия: ТОВ "ПРО ПЕЙПЕР ПЛЮС"

Вейп шоп «Жижа»

Основное название: Вейп шоп «Жижа»
Сайт: zhyzha.com.ua
Описание деятельности: Вейп шоп «Жижа» — це онлайн-магазин, де зібрані всі основні товари для користувачів електронних сигарет. У каталозі доступні POD-системи, одноразові пристрої, картриджі, випарники та різні жижи з популярними смаками. Завдяки простій навігації можна швидко знайти потрібний товар і без зайвих труднощів купити жижу під свій пристрій. Асортимент магазину орієнтований на різні смаки та потреби, тому тут легко підібрати як класичні, так і більш незвичні варіанти рідин. Усі жижи надходять від перевірених постачальників, що дозволяє підтримувати стабільну якість продукції. За потреби покупці можуть отримати...

Medportal24

Основное название: Medportal24
Другие названия: ТОВ «БУК ЕНД ДОК»
Сайт: medportal24.online
Рейтинг компании:

Описание деятельности: MedPortal24 надає інформаційну підтримку з питань підготовки медичних документів для роботи, навчання, водіння та спорту. Допомагаємо уточнити потрібну форму, перелік даних і порядок отримання документа.

УКРАФЛОРА

Основное название: УКРАФЛОРА
Сфера деятельности: Торговля
Рейтинг компании:

Описание деятельности: Продаж рослин та квітів