Отзывы о работе - Список компаний-работодателей Украины
Список работодателей Всего: 11526
Мед-сервіс
Основное название: Мед-сервіс
Другие названия: Козятин
Описание деятельности: Там працюють "люди", які думать, що всі інші це щось нижче і недостойне. Хамське відношення! Некваліфіковані "фармацевти"! Гаряча лінія - непотрібний, фіктивний елемент! Таким не місце на фармацевтичному ринку! Бариги!
Другие названия: Козятин
BHF
Основное название: BHF
Сайт: bhf.com.ua
Описание деятельности: Коли догляд за собою виходить за межі кремів і сироваток, а стає частиною глибшого процесу пізнання себе, хочеться шукати бренди з подібною філософією. Тут акцент не лише на складі, а й на гармонії з довкіллям, на пошуку балансу між внутрішнім і зовнішнім. Такий підхід змінює ставлення до звичних щоденних ритуалів.
BHF
Основное название: BHF
Основное название: https://bhf.com.ua/face/shhodennyj_doglyad
Next Level English англійська мова онлайн
Основное название: Next Level English англійська мова онлайн
Сфера деятельности: Услуги: Образование, тренинги, сертификация
Сайт: nextlevelenglish.com.ua
Описание деятельности: Звернувшись до Next Level English, я отримала не просто курси, а справжній шлях до мовної свободи, який суттєво вплинув на мою професійну діяльність. Забудьте про суху теорію! Тут ви занурюєтесь у реальні ситуації, вчитесь ефективно спілкуватись, вести переговори та презентувати свої ідеї з неймовірною впевненістю. Методика враховує всі аспекти – від граматики до тонкощів ділового етикету. Я відчуваю, як мої професійні можливості значно розширилися, і це чудове відчуття!
Сфера деятельности: Услуги: Образование, тренинги, сертификация
Next Level English
Основное название: Next Level English
Сфера деятельности: Производство и поставка
Сайт: nextlevelenglish.com.ua
Описание деятельности: Я довго шукала курси, які б допомогли мені не просто вивчити англійську, а реально покращити свої навички для роботи. Next Level English перевершили всі мої очікування! Їхній комплексний підхід, який фокусується на практичному застосуванні мови в професійному середовищі, виявився неймовірно ефективним. Відчула реальний прогрес у веденні переговорів та презентацій, що одразу ж позитивно вплинуло на мою кар’єру. Викладачі – справжні професіонали, які вміють мотивувати та знаходити індивідуальний підхід. Дуже вдячна Next Level English за цей новий рівень мовної свободи!
Сфера деятельности: Производство и поставка
zapalnichki.com.ua
Основное название: zapalnichki.com.ua
Другие названия: Інтернет магазин запальнички
Сайт: zapalnichki.com.ua
Описание деятельности: Zapalnichki.com.ua – український інтернет-магазин запальничок та курильних аксесуарів. У каталозі представлено газові, бензинові та електронні запальнички, а також портсигари, гриндери та інші товари для поціновувачів. Магазин пропонує якісну продукцію від перевірених брендів, вигідні ціни та доставку по всій Україні.
Другие названия: Інтернет магазин запальнички
Сайт: zapalnichki.com.ua
Rüte - Кава та матча з грибами
Основное название: Rüte - Кава та матча з грибами
Другие названия: Rüte Superfoods
Сфера деятельности: Торговля: Продукты питания и напитки, алкоголь и сигареты
Сайт: rutesuperfoods.com
Описание деятельности: Rüte Superfoods - це український інтернет-магазин, що спеціалізується на каві та матча-напоях із функціональними грибами. Бренд створений для тих, хто хоче отримувати природну енергію, фокус і спокій без перевантаження кофеїном. У складі напоїв - адаптогенні гриби, зокрема їжовик гребенчастий (Hericium erinaceus), який підтримує роботу мозку, покращує концентрацію та допомагає зберігати ясність думок протягом дня. Сайт rutesuperfoods.com пояснює, чому продукти бренду дійсно працюють: вони поєднують натуральні інгредієнти, науково підтверджені дослідження та збалансовані рецептури без штучних...
Другие названия: Rüte Superfoods
DS Solutions
Основное название: DS Solutions
Сфера деятельности: Услуги: Транспорт, доставка, логистика, хранение
Сайт: dl-sol.com.ua
Описание деятельности: Київ, вулиця Ігорівська, 13/5 логістика тютюнових виробів
Сфера деятельности: Услуги: Транспорт, доставка, логистика, хранение
Сайт: dl-sol.com.ua