Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзывы о работе - Список компаний-работодателей Украины

Список работодателей Всего: 11869

DriftUa

Основное название: DriftUa
Сфера деятельности: Услуги: Пресса, издательская деятельность, интернет-издания
Сайт: drift.com.ua
Описание деятельности: На порталі DriftUa представлені розлогі матеріали, присвячені тюнінгу автомобілів та їхній індивідуалізації. Ресурс розповідає про технічні доопрацювання, сміливі дизайн-рішення та реальні кейси крутих проєктів. Публікації охоплюють як аматорський підхід, так і професійну підготовку авто до змагань. DriftUa допомагає кожному глибше зрозуміти сучасну культуру автомобільного стилю.

Экспрессэлектросервис- ремонт бытовой техники

Основное название: Экспрессэлектросервис- ремонт бытовой техники
Сфера деятельности: Услуги: Строительство, монтаж, ремонт, и т.д.
Сайт: remonttechniki.com.ua
Описание деятельности: Мы занимаемся ремонтом бытовой техники с 1999 года. И за это время поняли: в сфере сервисного обслуживания самое главное - это репутация!

Box Market

Основное название: Box Market
Другие названия: ТОВ " ФРЕНДЛІ ВЕСТ"
Сфера деятельности: Торговля: Продукты питания и напитки, алкоголь и сигареты
Сайт: box-market.com.ua
Рейтинг компании:

Описание деятельности: Мережа маркетів продовольчих товарів

Ader Haber

Основное название: Ader Haber
Другие названия: адер хабер
Сфера деятельности: Услуги: Юридические услуги, право, адвокатура, консультации
Сайт: aderhaber.com
Описание деятельности: ADER HABER – визнаний лідер з надання комплексних юридичних послуг в Україні і входить у ТОП-4 провідних юридичних фірм України. У нас більше 20 років успішної роботи з іноземними та локальними корпораціями, урядами, державними компаніями, інвесторами, банківськими установами та приватними клієнтами. Наша команда володіє як юридичними знаннями і досвідом, так й індустріальним баченням. Це дозволяє нам враховувати прогнози, тенденції та можливі ризики галузі, в якій працює клієнт, на етапах планування та реалізації проекту. Ми фокусуємося на галузях, які формують економічну стабільність країни:...

Medknigi.vsim

Основное название: Medknigi.vsim
Другие названия: Медкниги.всім
Сфера деятельности: Услуги: Медицинские услуги, спортклубы и салоны красоты
Сайт: medknigi-vsim.org
Рейтинг компании:

Описание деятельности: Онлайн-сервіс який спеціалізується на оформленні необхідних медичних довідок у короткі сроки та максимально простому форматі.

DentalArt

Основное название: DentalArt
Сфера деятельности: Услуги: Медицинские услуги, спортклубы и салоны красоты
Сайт: maps.app.goo.gl
Описание деятельности: Сучасна стоматологія Київ Dentalart пропонує повний спектр послуг від професійної гігієни до складної імплантації. Ми дбаємо про здоров’я вашої усмішки, використовуючи передове обладнання та європейські стандарти лікування.

Yavorska

Основное название: Yavorska
Сфера деятельности: Производство и поставка
Сайт: yavorska.com.ua
Описание деятельности: Команда Yavorska пишається тим, що наша сучасна стоматологія відповідає найвищим світовим стандартам цифрової медицини. Ми активно використовуємо дентальні мікроскопи та 3D-сканування, щоб кожна маніпуляція була максимально точною та безпечною. Це простір, де інноваційні технології зустрічаються з щирою турботою про ваш комфорт на кожному етапі лікування.

maikasoft

Основное название: maikasoft
Другие названия: ФОП Таргоній Ігор Анатолійович
Сфера деятельности: Торговля: Одежда, обувь, аксессуары, текстиль
Сайт: maikasoft.com.ua
Рейтинг компании:

Описание деятельности: Мають свій сайт з продажу та виготовлення мерчу як на одязі так і на інших супутніх товарах. Виступають в ролі перепродажу принтів та одягу за підвищеними цінами ігколи і в 2-3 рази вище ринкової

Johnny24

Основное название: Johnny24
Сфера деятельности: Производство и поставка
Сайт: johnny24-ua.com
Описание деятельности: Johnny24 — це сучасна онлайн-платформа для поціновувачів азарту, динамічних спортивних подій та якісних цифрових розваг. Компанія об’єднує в одному просторі ставки на спорт і онлайн-казино, створюючи зручне та захопливе середовище для користувачів, які хочуть відчути справжні емоції гри та перевірити власну інтуїцію. Платформа орієнтована на гравців, які цінують різноманіття, швидкий доступ до подій та зручний інтерфейс. Основним напрямом діяльності Johnny24 є надання широкого вибору спортивних ставок і розваг у форматі онлайн-казино. Користувачам доступні ставки на популярні види спорту, такі як...

Military Winner

Основное название: Military Winner
Сфера деятельности: Производство/поставка: Одежда, обувь, аксессуары, текстиль
Сайт: m-win.com.ua
Описание деятельности: Military Winner - це сучасний магазин військової амуніції, який об’єднує в одному каталозі все необхідне для служби, тренувань та польових умов. На сайті представлені перевірені товари для військових: тактичний одяг, спорядження, рюкзаки, аксесуари та елементи захисту. Як надійний український бренд, Мілітарі Віннер працює з урахуванням реальних потреб військовослужбовців, пропонуючи функціональні та зносостійкі рішення. Продукція компанії створюється з якісних матеріалів і проходить тестування в умовах активної експлуатації. Воєнний магазин забезпечує зручне замовлення, швидку доставку та професійний...