Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України

ТОВ Езерлинк

Основна назва: ТОВ Езерлинк
Інші назви: JDGroop
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Сайт: etherlink.com.ua

Опис діяльності: Интернет провайдер

West Fit Group

Основна назва: West Fit Group
Сайт: westfitgroup.tilda.ws
Регіони роботи: Київ, Львів
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Торговля на международных финансовых рынках

Platinum Group

Основна назва: Platinum Group
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль

Опис діяльності: оператор

«Європейський медичний центр»

Основна назва: «Європейський медичний центр»
Інші назви: «Европейский медицинский центр»
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: lionwinner.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: медичний заклад санітарно-курортного типу широкого профілю в межах міста.

Detkam-Online

Основна назва: Detkam-Online
Сфера діяльності: Торгівля: Книги, CD, DVD, журнали, газеты
Сайт: detkam-online.com
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Каждая хорошая мама, папа, бабушка и даже дедушка часто задаются вопросами "Что почитать детям?", "Как развивать?". У нас вы найдете и сборники классических сказок, которые знакомы нам с детства, и сказки современных авторов. Совсем не обязательно покупать книгу, чтобы почитать ребенку на ночь перед сном. Сегодня это можно сделать онлайн. Также вы найдете у нас аудиосказки и детские песни, которые можно слушать онлайн, или при желании бесплатно скачать. Кроме того, мы стараемся регулярно наполнять сайт развивающими играми, загадками и прочими полезными и интересными материалами.

св билдинг

Основна назва: св билдинг
Інші назви: "Старк плюс", "Проект конструктив" "Экол трейд" "Проект архи плюс"
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Регіон роботи: Полтава

ibattery - чехлы аккумуляторы для iPhone и Samsung

Основна назва: ibattery - чехлы аккумуляторы для iPhone и Samsung
Інші назви: iBattery
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Сайт: ibattery-case.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: продажа чехлов аккумулятор для любых смартфонов

Керама Маркет ТОВ

Основна назва: Керама Маркет ТОВ
Сайт: ceramamarket.com
Регіон роботи: Львів
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Імпортер плитки на сантехніки. Головний офіс у Львові вулиця Городоцька, 355/б, та філія у Києві.

ПП "Украінська архітектурно-будівельна компанія"

Основна назва: ПП "Украінська архітектурно-будівельна компанія"
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Строительство одноэтажных и многоэтажных жилых зданий, животноводческих помещений, ангаров для техники, БМЗ; лицензия № 2013049546

goodbags.kiev.ua

Основна назва: goodbags.kiev.ua
Інші назви: Киевский интернет-магазин рюкзаков и сумок
Сфера діяльності: Торгівля: Спорттовари
Сайт: goodbags.kiev.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: главную идею, которую мы почитаем: "Мы не на сколько богаты, чтобы покупать дешевые вещи!". Слова французского модельера Мадлен Вионне (Madeleine Vionnet, 1876 1975): Смысл выражения в том, что покупая дешевые вещи, мы часто тратим больше, так как приходится либо тратиться на ремонт, либо чаще покупать новые вещи. Производители, которых мы предоставляем это функциональные, и износостойкие изделия, которые служат от 2 до 5 лет. Большой выбор: рюкзаков, сумок и чемоданов для взрослых и маленьких пользователей. Мировые бренды, которые несут ответственность и качество: Dakine, MadPax, Thule