Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
frankonews.if.ua
Основна назва: frankonews.if.ua
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Сайт: frankonews.if.ua
Опис діяльності: Сайт надає актуальні новини про гральну індустрію, огляди популярних платформ, інформацію про ліцензійні казино та вигідні акційні пропозиції.
Сайт: frankonews.if.ua
Отак
Основна назва: Отак
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Регіони роботи: Київ, Житомир, Умань, Хмельницький
Опис діяльності: Працюю у компанії майже рік, і дуже задоволений, гарно навчають, і веселий колектив, все доступно пояснюють, помагають зі всім, вихідні як мають бути без затримки не перепрацьовуєш, зарплата гарна, радий що прийшов у цю компанію
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Регіони роботи: Київ, Житомир, Умань, Хмельницький
Kohaysebe
Основна назва: Kohaysebe
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Сайт: kohaysebe.com.ua
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: Офіційний інтернет-магазин "KohaySebe" пропонує обладнання та матеріали для салонів краси та б'юті-майстрів.
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Сайт: kohaysebe.com.ua
GlobeBar
Основна назва: GlobeBar
Інші назви: GlobeBar
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Сайт: globebar.com.ua
Опис діяльності: GlobeBar – втілення вишуканості та стилю у вашому домі. Це не просто декоративний елемент, а справжній витвір мистецтва, що поєднує елегантність картографії та практичність. Глобус-бар стане не лише вишуканою прикрасою інтер’єру, а й зручним місцем для зберігання ваших улюблених напоїв. Його унікальний дизайн додає атмосферу розкоші та створює особливий шарм у будь-якому просторі. Завдяки функціональності та естетичному вигляду він стане ідеальним вибором для тих, хто цінує якість, комфорт і стиль. GlobeBar – це більше, ніж просто бар, це вишуканий штрих вашого інтер’єру!
Інші назви: GlobeBar
Інші назви: "Арктика"
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Електроніка, побутова техніка
Сайт: arktika.kh.ua
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: Інтернет-магазин «Арктика» спеціалізується на продажу кліматичної техніки, зокрема кондиціонерів, зволожувачів та очищувачів повітря, систем опалення. Компанія пропонує широкий асортимент продукції від провідних світових виробників, таких як США, Європа, Японія, Китай та Південна Корея, що дозволяє задовольнити потреби різних категорій клієнтів. Окрім продажу, «Арктика» надає послуги з монтажу та обслуговування кондиціонерів, встановлення вентиляційних систем. Компанія забезпечує швидку та зручну доставку кондиціонерів, холодильного обладнання та кліматичних систем по Харкову, області та всій...
Інші назви: "Арктика"
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Електроніка, побутова техніка
Сайт: arktika.kh.ua
kis kis keks
Основна назва: kis kis keks
Сфера діяльності: Послуги: Туризм
Сайт: kis-kis-keks.com.ua
Опис діяльності: Наш магазин надає досить широкий вибір секс-іграшок, лубрикантів,, еротичної білизни, i ще багато чого цікавого на секс-тематику.
Сфера діяльності: Послуги: Туризм
Сайт: kis-kis-keks.com.ua
Job Advice Agency
Основна назва: Job Advice Agency
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: jobadvice.agency
Опис діяльності: Ми Job Advice Agency — професійна рекрутингова агенція, створена у 2018 року. Протягом цього часу ми допомогли багатьом великим і маленьким IT компаніям знайти команди, які допомогли бізнесам зростати. Серед наших успішних кейсів: мідли, які стали Лідами, Топ менеджери для компанії, які допомогли розпочати нові бізнеси, команди девелоперів, які створили нові продукти, чим ми користуємось зараз. Наша база кандидатів налічує понад 400 000 спеціалістів, кожен з яких має унікальну кваліфікацію та різноманітний досвід. Працюючи в європейському масштабі, ми налагодили міцні партнерські відносини з...
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: jobadvice.agency
Yaware
Основна назва: Yaware
Інші назви: Яваре, Яваре трайм-трекер
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: yaware.com.ua
Регіон роботи: Тернопіль
Опис діяльності: Yaware.TimeTracker – це рішення для автоматизованого обліку робочого часу, що допомагає бізнесу контролювати продуктивність співробітників, аналізувати використання робочого часу та оптимізувати бізнес-процеси. Підходить для команд будь-якого розміру та підтримує хмарні й локальні версії.
Інші назви: Яваре, Яваре трайм-трекер
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: yaware.com.ua
Регіон роботи: Тернопіль
Appexoft
Основна назва: Appexoft
Сайт: appexoft.com
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Appexoft — IT-компанія, що спеціалізується на розробці програмного забезпечення, веб- та мобільних додатків. Вони створюють індивідуальні рішення для бізнесу, використовуючи сучасні технології.
Сайт: appexoft.com
Регіон роботи: Львів
ФОП Тихонюк Е.Л.
Основна назва: ФОП Тихонюк Е.Л.
Інші назви: ПП "Бізнес Енергія"
Регіон роботи: Біла Церква
Опис діяльності: Макарони власного виробництва.Попутно продаж побутової хімії. Місто Біла Церква, Київська обл.
Інші назви: ПП "Бізнес Енергія"
Регіон роботи: Біла Церква