Пластпакет

Основна назва: Пластпакет
Інші назви: ТОВ Пластпакет, Спецпроект
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: paket.kiev.ua

Опис діяльності: Компания ПЛАСТПАКЕТ, выполняет заказы и реализует готовую продукцию в широком ассортименте. Под заказ выполняем изготовления полиэтиленовой продукции без печати и с печатью (до 8-ти цветов). По срокам от 5 до 25 дней от поставленной задачи. Доставка выполняется самовывоз или «Новой Почтой» (или другим перевозчиком). Предложим максимально широкий диапазон полиэтиленовой продукции как с печатью (от простой до полноцветной) так и без нее. Главные направления это практически все типы полиэтиленовых пакетов как стандартных размеров так и по индивидуальным характеристикам. Также упаковка или просто...

BiZOOn

Основна назва: BiZOOn
Інші назви: зоомагазин Бізон, Бізоон, Бизон, Бизоон, Бізон
Сфера діяльності: Торгівля: Квіти, насіння, рослини, зоотовари
Сайт: bizoon.com.ua

Опис діяльності: Інтернет-зоомагазин BiZOOn. Усе для хатніх тварин: для собак, котів, птахів, гризунів, рибок та земноводних.

Багатолосося

Основна назва: Багатолосося
Інші назви: Багато лосося
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Сайт: bagatolososia.kiev.ua

Опис діяльності: Безкоштовна доставка ролів від 45 хв. Відчуй різницю. Справді смачні роли, які тебе здивують. Ви 100% отримаєте задоволення. Гарні відгуки. Доставка за 45 хвилин.

Э-грошs

Основна назва: Э-грошs
Сайт: e-groshi.com
Опис діяльності: неплохая компания. но фривольничать не получиться)

Vse-Detkam

Основна назва: Vse-Detkam
Інші назви: Все деткам
Сфера діяльності: Торгівля: Книги, CD, DVD, журнали, газеты
Сайт: vse-detkam.com

Опис діяльності: Каждый заботливый родитель и даже дедушка или бабушка часто задаются вопросами о том, какие книги выбрать для детей и как способствовать их развитию. На нашем сайте вы найдете разнообразные ресурсы для этого. Мы предлагаем не только сборники классических сказок, которые мы помним со своего детства, но и современные сказки от современных авторов. И самое лучшее, что для того чтобы читать детям на ночь перед сном, не обязательно покупать книгу - сегодня это можно сделать онлайн. Кроме того, у нас есть аудиосказки и детские песни, которые можно слушать прямо на сайте или бесплатно скачать, если хочется...

E-Groshi

Основна назва: E-Groshi
Інші назви: ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "Є ГРОШІ КОМ"»
Сайт: e-groshi.com
Регіони роботи: Київ, Дніпро

Опис діяльності: когда я работала то только официально, без трудовой книжки точно никак , по поводу отпусков было все отлично, то есть как, вы ходите в запланированный отпуск который изначально выбрали себе в даты. если куда-то надо внепланово то конечно же за свой счет.

Za optom

Основна назва: Za optom
Інші назви: За оптом
Сфера діяльності: Торгівля
Сайт: za-optom.com

Опис діяльності: Торгова площадка для постачальників, оптовиків, виробників, дропшиперів.

StabMaster

Основна назва: StabMaster
Інші назви: ТОВ «СтабМайстер»
Сфера діяльності: Торгівля: Обладнання для підприємств
Сайт: stabmaster.com.ua
Регіон роботи: Львів

Опис діяльності: Продаж та встановлення електротехнічної продукції для підприємств та житлових об'єктів

Kind Fish

Основна назва: Kind Fish
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт: kindfish.com.ua
Опис діяльності: Хочете отримати справжній делікатес до святкового столу, скуштувавши який, ніхто точно не залишиться байдужим? Тоді купити чорна ікра осетра в Україні хорошої якості напряму від надійного виробника можна зручно, доступно і вигідно на сайті Kind Fish. Покупці інтернет-магазину якісної осетрової ікри можуть бути впевнені, що весь замовлений товар онлайн буде доставлений оперативно і в зазначені терміни.

Роборок маркет

Основна назва: Роборок маркет
Інші назви: Роборок
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Сайт: roborock.ua.market

Опис діяльності: фільтри, щітки до робота Роборок https://roborock.ua.market/product/15032844-roborock-max-max.html тільки оригінал