Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Виробництво та постачання»

ТОВ ДБАЙ

Основна назва: ТОВ ДБАЙ
Сайт: dbuy.ua

Опис діяльності: DBUY – імпортер високоякісного та функціонального європейського кліматичного обладнання. Наша головна мета полягає у пошуку на європейському ринку унікальних рішень, ефективних та практичних, які поки що не представлені в Україні. Хоча DBUY була заснована нещодавно, у 2021 році, за період своєї діяльності ми вже познайомили українських споживачів з унікальним кліматичним та вентиляційним обладнанням.

ТОВ КАНФОАМ

Основна назва: ТОВ КАНФОАМ
Інші назви: Confoam завод монтажной пены
Сфера діяльності: Виробництво та постачання

Опис діяльності: Шахраї ,використовують тяжку працю людей В корисливих цілях +380675436263

ТОВ Мегатекс, ТОВ Мегатекс Індастріал акумулятори та батареї...

Основна назва: ТОВ Мегатекс, ТОВ Мегатекс Індастріал акумулятори та батареї https:
Інші назви: А-мега, Амега-авто
Сайт: megatex-industrial.com.ua

Опис діяльності: Виготовлення акумуляторів та батарей

ТОВ ФОРВАРДЕМ

Основна назва: ТОВ ФОРВАРДЕМ
Сайт: forvardmed.com.ua

Опис діяльності: Компания «ФОРВАРДМЕД» является официальным представителем таких брендов как HuQ, Angell, LargeV, Reshin, обеспечивая дистрибуцию и техническую поддержку. Мы готовы предложить решение, согласно Вашему рабочему процессу и бюджету. Наша команда старается максимально удовлетворить потребности своих клиентов, обеспечивая полный комплекс необходимых услуг

Тов юнитфаб

Опис діяльності: продажа зеркал

Тойота Центр Київ ВІДІ Аеропорт

Основна назва: Тойота Центр Київ ВІДІ Аеропорт
Сайт: toyota-airport.com.ua
Опис діяльності: Тойота Центр Київ ВІДІ Аеропорт – офіційний дилер Toyota, що спеціалізується на продажу, викупі та сервісному обслуговуванні вживаних автомобілів. Ми пропонуємо широкий вибір моделей Toyota з пробігом, які пройшли ретельну перевірку та відповідають високим стандартам якості. Гарантуємо юридичну чистоту й прозору історію кожної машини. Також у нас ви знайдете все необхідне для вашого авто: від оригінальних аксесуарів і сувенірів до запчастин і олив Toyota.

Тріумф МЄДіА ГРУП

Основна назва: Тріумф МЄДіА ГРУП

Транспортная компания «Грузар»

Основна назва: Транспортная компания «Грузар»
Сайт: gruzar.com.ua

Опис діяльності: Мы уже многие годы работаем в сфере грузоперевозок и отлично знаем, как организовать процесс на высшем уровне с учетом всех возможных нюансов. Желания клиента и качество сервиса всегда стоят для нас на первом месте. С компанией «Грузар» вам не нужно думать о том, как лучше организовать процесс грузоперевозок. Просто позвоните нам опишите задачу, а дальше наши работники предложат лучший вариант. Мы работаем как с частными, так и с юридическими лицами. У нас самые лояльные цены на услуги грузоперевозок и грузчиков. Для постоянных клиентов предусмотрены индивидуальные условия и система скидок.

Турбо

Основна назва: Турбо
Інші назви: Доставка продуктов
Сайт: turbo.ua

Опис діяльності: Если нужна доставка продуктов левый берег, вот ссылка, куда можно обратиться, если что. Это отличный вариант, для того, чтоб приобрести свежие продукты с доставкой до квартиры, сэкономить себе массу времени, которое вы например можете провести с семьей или за занятием, которое вам нравится. Рекомендую обратить внимание обязательно.