Поиск отзывов о компании по сфере деятельности «Производство и поставка»
Список работодателей Всего: 474
ТОВ «НТЦ «Радіон»
Основное название: ТОВ «НТЦ «Радіон»
Сайт: radion.com.ua
Описание деятельности: ТОВ «НТЦ «Радіон» — це українська компанія, яка спеціалізується на розробці та виробництві антени-фідерного обладнання й оптоволоконних рішень для безпілотних систем
Сайт: radion.com.ua
ТОВ «Черкаський м'ясокомбінат»
Основное название: ТОВ «Черкаський м'ясокомбінат»
Другие названия: м'ясокомбінат черкаси
Сайт: www.mk-cherkassy.com
Регион работы: Черкассы
Описание деятельности: Компанія, яка працює в сфері м'ясного виробництва. Код ЄДРПОУ 44785285
Другие названия: м'ясокомбінат черкаси
Сайт: www.volvotrucks.com.ua
Описание деятельности: Продаж вантажівок
Сайт: www.volvotrucks.com.ua
Описание деятельности: Продаж вантажівок
ТОВ ВТФ "Киевский лакокрасочный завод"
Основное название: ТОВ ВТФ "Киевский лакокрасочный завод"
Сайт: klfz.com.ua
Описание деятельности: Производство и продажа лакокрасочных материалов.
Сайт: klfz.com.ua
Описание деятельности: Производство и продажа лакокрасочных материалов.
ТОВ Діві Трейд
Основное название: ТОВ Діві Трейд
Другие названия: Погана компанія людей не цінять і дуже мала зарплата, а роботи багато.
ТОВ ДБАЙ
Основное название: ТОВ ДБАЙ
Сайт: dbuy.ua
Описание деятельности: DBUY – імпортер високоякісного та функціонального європейського кліматичного обладнання. Наша головна мета полягає у пошуку на європейському ринку унікальних рішень, ефективних та практичних, які поки що не представлені в Україні. Хоча DBUY була заснована нещодавно, у 2021 році, за період своєї діяльності ми вже познайомили українських споживачів з унікальним кліматичним та вентиляційним обладнанням.
Сайт: dbuy.ua
ТОВ Електро-НВА
Основное название: ТОВ Електро-НВА
Другие названия: "ТОВ ""Електро-НВА"
Сайт: nva.in.ua
Описание деятельности: ТОВ "Електро-НВА" — сучасне, професійне та динамічно прогресуюче підприємство, що працює з 1994 року на ринку України. Основна сфера нашої діяльності — реалізація високовольтного електротехнічного обладнання та спеціалізація в області продажів професійних функціональних матеріалів і виробів. Ми встановили партнерські відносини з провідними українськими та світовими виробниками електротехнічної продукції — IEK, Schnaider, ETI, VIKO, Ergom, ДКС європейських виробників та іншими. Підприємство "Електро-НВА" прагне забезпечити вас якісною електротехнічною продукцією по максимально доступній ціні. Вся...
Другие названия: "ТОВ ""Електро-НВА"
Сайт: nva.in.ua
ТОВ КАНФОАМ
Основное название: ТОВ КАНФОАМ
Другие названия: Confoam завод монтажной пены
Сфера деятельности: Производство и поставка
Описание деятельности: Шахраї ,використовують тяжку працю людей В корисливих цілях +380675436263
Другие названия: Confoam завод монтажной пены
Сфера деятельности: Производство и поставка
ТОВ Мегатекс, ТОВ Мегатекс Індастріал акумулятори та батареї...
Основное название: ТОВ Мегатекс, ТОВ Мегатекс Індастріал акумулятори та батареї https:
Другие названия: А-мега, Амега-авто
Сайт: megatex-industrial.com.ua