Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони»
Сooper&Hunter Кондиционеры
Основна назва: Сooper&Hunter Кондиционеры
Сайт: cooper-hunter.org.ua
Опис діяльності: Продажа кондиционеров Cooper&Hunter оптом и в розницу. Установка кондиционеров. Проектирование систем вентиляции и кондиционирования.
Сайт: cooper-hunter.org.ua
світ мобільних аксесуарів
Основна назва: світ мобільних аксесуарів
Інші назви: СМА ЛЬвів
Основна назва: Свайп
Інші назви: Hot Car
Сайт: swipe.ua
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: "Свайп - це українська мережа магазинів і сервісних центрів техніки Apple. Ми продаємо нову, вживану та Open Box техніку й аксесуари до всіх доступних пристроїв Apple.
Інші назви: Hot Car
Сайт: swipe.ua
СВЕН центр, ООО
Основна назва: СВЕН центр, ООО
Сайт: www.sven.ua
Опис діяльності: сервісний центр надає допомогу покупцям продукції торгової марки SVEN
Сайт: www.sven.ua
Свит буд лтд
Основна назва: Свит буд лтд
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Миколаїв
Опис діяльності: Оптово розничная торговля. Електро проводная продукция ТМ Lebron Welmax.
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Миколаїв
сигма-тулс
Основна назва: сигма-тулс
Інші назви: Сигма, Акватика
Сайт: sigma.ua
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: Продажа инструмента Сигма, Ультра, Вортекс, Блоутек, продажа насосного оборудования ТМ Акватика www.aquatica.ua
Інші назви: Сигма, Акватика
Смартшоп ОТАК
Основна назва: Смартшоп ОТАК
Інші назви: ОТАК
Регіон роботи: Ровно
Опис діяльності: Працюю в компанії майже рік часу. Дружній приємний колектив. Керівництво ставиться з повагою до працівників все на вищому рівні Зарплата виплачується своєчасно У свої 19-20років можу дозволити собі купити все що завгодно. Коли працював у інших компаніях такого не було завжди рахував їх до наступної зп Всім хто хоче вступити в компанію Смартшоп "ОТАК" Рекомендую найкращі умови тільки в нас.
Інші назви: ОТАК
Опис діяльності: Продажа дымоходов
Сокол
Основна назва: Сокол
Регіони роботи: Київ, Дніпро
Опис діяльності: Работаю в Соколе уже 6 год, особых проблем не было, директор адекватный и многому учит, режим конечно жесткий, если пришли на работу просто отсидеть рабочее время – то это не в эту компанию, тут надо вкалывать и соответственно ЗП будет норм =) но компания развивается активно
Регіони роботи: Київ, Дніпро