Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Господарчі товари, будматеріали, электротовары, сантехніка»
Сезон покупок
Основна назва: Сезон покупок
Сайт: sezon-pokupok.in.ua
Регіон роботи: Одеса
Опис діяльності: Наша компанія "Сезон покупок" займається оптовою та роздрібною торгівлею товарів для творчості, рукоділля та шиття з 2014 року. За час роботи ми набули величезного досвіду роботи не лише з товарами, а й з нашими клієнтами. Цей досвід допомагає правильно і швидко вирішувати проблеми, пов'язані з купівлею та постачанням товарів. Менеджер по роботі з клієнтами завжди допоможе вам у виборі товару, підкаже, як оформити замовлення. Товари будуть зібрані в найкоротші терміни та підготовлені до відправки. Детальнішу інформацію про це наведено в розділі Доставка та оплата. Ми намагаємося підтримувати широкий...
Сайт: sezon-pokupok.in.ua
Тайсон Компани
Основна назва: Тайсон Компани
Сайт: www.tayson.com.ua
Регіони роботи: Київ, Керч, Львів, Одеса
Сайт: www.tayson.com.ua
Регіони роботи: Київ, Керч, Львів, Одеса
ТОВ "Эскаро Индастри"
Основна назва: ТОВ "Эскаро Индастри"
Сайт: eskaro.ua
Сайт: eskaro.ua
ТОВ Свит-Буд ЛТД
Основна назва: ТОВ Свит-Буд ЛТД
Сайт: www.svit-bud.com
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпро, Кіровоград, Львів, Одеса, Черкаси
Опис діяльності: ООО "Свит Буд ЛТД" — компания, динамично развивающаяся на рынке оптовой продажи электротехнической продукции: LED-освещение, кабельно-проводниковая продукция, низковольтное оборудование и электрофурнитура.
Сайт: www.svit-bud.com
Хускварна
Основна назва: Хускварна
Сайт: www.gardena.ua
Регіони роботи: Київ, Одеса
Опис діяльності: Торговля продукцией для Сада и Огорода (Шланги, ручной инструмент, секаторы, газонокосилки, триммеры)
Сайт: www.gardena.ua
Сайт: santehkomplekt.ua
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Одеса, Харків
Опис діяльності: Реализация поломанной сантехники
ЧП "Бегемот-Инструмент"
Основна назва: ЧП "Бегемот-Инструмент"
Сайт: www.begemot-tools.net
Опис діяльності: Торговля инструментами и оборудованием для строительства
Сайт: www.begemot-tools.net
Опис діяльності: Торговля инструментами и оборудованием для строительства
ЧП "Италкерамика"
Основна назва: ЧП "Италкерамика"
Інші назви: ЧП "Будтрейд"
Опис діяльності: Торговля стройматериалами
Інші назви: ЧП "Будтрейд"
Опис діяльності: Торговля стройматериалами