Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «IT: консалтинг, розробка, впровадження, хостинг та ін.»
People Tomorrow
Основна назва: People Tomorrow
Сайт: peopletomorroweu.com
Регіони роботи: Київ, Бахмач, Біла Церква, Бердичів, Бердянск, Вінниця, Володимир-Волинський, Вознесенськ, Дніпродзержинск, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ізмаіл, Ірпінь, Калуш, Кам’янец-Подільськ, Кіровоград, Ковель, Коломия, Конотоп, Константинівка, Коростень, Котовськ, Кременчуг, Кривий Ріг, Лубни, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миргород, Мукачево, Ніжин, Нетішин, Ніжнегорський, Миколаїв, Одеса, Полтава, Прилуки, Ровеньки, Ровно, Рубіжне, Стрий, Суми, Тернопіль, Тирасполь, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Шостка
Опис діяльності: трудоустройство за границей
Сайт: peopletomorroweu.com
Опис діяльності: трудоустройство за границей
Perfectum CRM+ERP
Основна назва: Perfectum CRM+ERP
Інші назви: Perfectum
Сайт: perfectum.one
Опис діяльності: Perfectum CRM - это комплексное программное обеспечение для управления взаимоотношениями с клиентами, которое отлично подходит для любой компании или фрилансера. Perfectum CRM - украинская CRM система созданная для тех, кому хочется сделать работу максимально простой и приятной. С помощью Perfectum CRM вы сможете с легкостью контролировать все происходящие в компании процессы в режиме онлайн из любого уголка мира на любом устройстве, будь то ПК, ноутбук планшет или смартфон.
Інші назви: Perfectum
Сайт: perfectum.one
pfsoft
Основна назва: pfsoft
Інші назви: pfsoft
Сайт: protrader.net
Регіони роботи: Київ, Дніпро
Опис діяльності: Компания PFSoft специализируется на разработке программного обеспечения для комплексной автоматизации брокерской деятельности.
Інші назви: pfsoft
Сайт: protrader.net
Регіони роботи: Київ, Дніпро
Plax
Основна назва: Plax
Сайт: plax.pro
Опис діяльності: Создание приложений, сайтов. IT консалтинг.
Сайт: plax.pro
Опис діяльності: Создание приложений, сайтов. IT консалтинг.
PM Partners
Princip_IT
Основна назва: Princip_IT
Інші назви: Nanga Systems, Demicon
Сайт: princip-it.com
Опис діяльності: Небольшая информация про компанию Princip_IT https://princip-it.com/(киевское представительство немецкой компании Nanga Systems https://www.nangasystems.com/, а также Demicon https://demicon-gruppe.de/) Разрабатывают софт для немецких автопроизводителей. - за овертаймы обещают бонусы, но в результате ничего не выплачивают - за последние 8 месяцев из Киевского офиса компании ушло 4 технических специалиста(от общего количества технических специалистов 8 человек), то есть текучка кадров 50% - разработка по методу хаос дривен девелопмент. Постоянные авралы. - нет тестировщиков вообще и написание...
Інші назви: Nanga Systems, Demicon
Сайт: princip-it.com
PRO CONTACTIVE
Основна назва: PRO CONTACTIVE
Інші назви: Про Контаків
Сайт: procontactive.com
Опис діяльності: IT-компанія ProContactive є провідним постачальником рішень у галузі інформаційних технологій. Ми надаємо повний спектр послуг у галузі інформаційних технологій, включаючи CRM-системи, телефонію, billing системи та інше, щоб допомогти вашому бізнесу досягти своїх цілей. Ми працюємо з компаніями всіх розмірів і ми завжди готові знайти рішення, яке підходить саме вам. Ми розуміємо, що кожен бізнес є унікальним, і ми можемо запропонувати вам саме те, що вам потрібно. Ми будемо працювати з вами на кожному етапі проекту, щоб переконатися, що ви отримуєте саме те, що хочете. Ми впевнені, що з нашою...
Інші назви: Про Контаків
Сайт: procontactive.com
PROCRM
Основна назва: PROCRM
Інші назви: Інтегратор PROCRM, PROCRM ACADEMY
Сайт: procrm.ua
Регіони роботи: Київ, Черкаси
Опис діяльності: Компанія PROCRM - це команда професіоналів, яка об'єднує в собі весь цикл послуг для систематизації бізнесу та зацікавлена у максимальному результаті для своїх клієнтів, куди входить малий, середній та великий бізнес. Послуги: - Впровадження CRM та ERP систем - Автоматизація бізнес-процесів - Комплексна систематизація бізнесу: систематизація продажів та HR-процесів - Впровадження BI-аналітики - Впровадження онлайн-офісу - Консультація та технічний супровід - Розробка сайтів - Навчання: тренінги, вебінари, курси для компаній та їх співробітників. І це далеко не весь спектр діяльності компанії. ...
Інші назви: Інтегратор PROCRM, PROCRM ACADEMY
Сайт: procrm.ua
Регіони роботи: Київ, Черкаси
profit center
Основна назва: profit center
Сайт: ProfitCentr.io
Регіони роботи: Київ, Дніпродзержинск, Дніпро
Опис діяльності: Profit Center - это IT компания, которая специализируется на разработке ПО для финансовых рынков. С 2012 года Profit Center разработал множество уникальных решений для финансовой индустрии. В основе всех этих технологий лежит понимание того, как устроенны рынки как со стороны покупателей, так и продавцов. на данный момент у нас три программных решения, которые мы развиваем: для брокерского бизнеса, для организации криптобиржи, для организации биржи майнинг серверов. Все наши процессы максимально сосредоточены на развитие клиента.
Сайт: ProfitCentr.io
Регіони роботи: Київ, Дніпродзержинск, Дніпро
ProgressiveUA
Основна назва: ProgressiveUA
Інші назви: progressive.ua, прогрессивЮА, прогрессив
Сайт: progressive.ua
Опис діяльності: Создание, раскрутка и продвижение сайтов.
Інші назви: progressive.ua, прогрессивЮА, прогрессив
Сайт: progressive.ua
Опис діяльності: Создание, раскрутка и продвижение сайтов.