Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес»
Candy Land
Основна назва: Candy Land
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Регіони роботи: Дніпро, Львів
Основна назва: Pikan
Інші назви: Пікан, Пикан
Сайт: pikan.com.ua
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Event агентство берет на себя все заботы связанные с организацией и проведением праздника: написание сценария, подбор ведущих, места проведения, аниматоров, музыкантов, артистов, профессиональных Dj-в, танцевальных коллективов, фото и видео услуги и т.д., индивидуально подходят к каждому мероприятию.
Інші назви: Пікан, Пикан
Сайт: pikan.com.ua
Галицкая Корона
Основна назва: Галицкая Корона
Сайт: galkorona.com
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Гостинично - развлекательный комплекс на окраине Львова.
Сайт: galkorona.com
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Гостинично - развлекательный комплекс на окраине Львова.
Игроленд
Основна назва: Игроленд
Інші назви: ДРЦ
Сайт: igroland.com.ua
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Полтава, Харків
Опис діяльності: Детский развлекательный центр. Сеть по Украине.
Інші назви: ДРЦ
Сайт: igroland.com.ua
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Полтава, Харків
Опис діяльності: Детский развлекательный центр. Сеть по Украине.
интеркам
Основна назва: интеркам
Інші назви: работа веб модель
Сайт: rabotachat.com
Регіони роботи: Київ, Львів
Опис діяльності: прекрасная работа дома) платится ставка 2.50 евро в час. я работаю больше года очень довольна что попробывала) зароботайте свои первые 300 евро, а может и больше)
Інші назви: работа веб модель
Сайт: rabotachat.com
Регіони роботи: Київ, Львів
ЛеоФлай
Основна назва: ЛеоФлай
Інші назви: Leofly
Сайт: leofly.com.ua
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Наш лозунг – «Враження на все життя!» Польоти на повітряній кулі у Львові подарують безліч незабутніх вражень та допоможуть провести час з користю. Спробувавши політати на гігантській повітряній кулі один раз, ви неодмінно захочете повторити. Не відмовляйте собі у задоволенні, замовляйте подорож на повітряній кулі околицями Львова та в інших містах України від ЛеоФлай!
Інші назви: Leofly
Сайт: leofly.com.ua
Оренда кальяну Львів Dumno
Основна назва: Оренда кальяну Львів Dumno
Інші назви: Dumno, Димно
Сайт: dumno.in.ua
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Оренда кальянів у Львові від Dumno — це професійний сервіс швидкої доставки димного відпочинку прямо до вашого дому. Пропонуємо прокат кальянів преміумкласу (Karma, Amy) у Львові та області із комплектацією під ключ. Лише топові тютюни, повна стерилізація та розпалене вугілля за 45–60 хвилин. Сервіс Dumno на площі Ринок, 12 гарантує ідеальний смак вашого вечора.
Інші назви: Dumno, Димно
Сайт: dumno.in.ua