Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес»

Жемчужина

Основна назва: Жемчужина
Інші назви: Дом престарелых Жемчужина
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Сайт: zhemchuzhina.com.ua
Регіон роботи: Кривий Ріг

Опис діяльності: Пансионат «Жемчужина» находится в разумной близости к городу в тихой зеленой зоне. Мы обеспечиваем своим пациентам одни из лучших условий проживания на Украине. При этом мы руководствуемся многолетним опытом западных коллег. При приеме весь медперсонал проходит строгий отбор. Главным критерием поступления на работу является не «красный диплом». Приоритет — высокий уровень эмпатии к посторонним и устойчивая психика.

Заграва, гостинично-ресторанный комплекс

Основна назва: Заграва, гостинично-ресторанный комплекс
Опис діяльності: Услуги гостиницы

Закрама, модельное агентство

Основна назва: Закрама, модельное агентство

ЗАО "Лондонская-Бристоль"

Основна назва: ЗАО "Лондонская-Бристоль"
Регіон роботи: Одеса
Опис діяльності: Гостинничное хозяйство

ЗАО КОП "Новый Чернигов"

Основна назва: ЗАО КОП "Новый Чернигов"
Інші назви: боулинг-клуб "Светофор"
Сайт: svetofor.in.ua
Регіон роботи: Чернігів

Опис діяльності: развлекательный комплекс с боулингом и рестораном

Злочевский Евгений - Гомик из Красноперекопска

Регіони роботи: Київ, Бахмут, Одеса

Игровой Клуб

Основна назва: Игровой Клуб
Сайт: igrovoiklub.com
Опис діяльності: Можу порекомендувати, де можна в мої найулюбленіші грати ігрові автомати безкоштовно. Ця платформа дійсно максимально комфортна для мене з величезною кількістю різноманітних ігор на будь-який смак. Більше ніде подібного не зустрічала. Слоти нормальні, віддача хороша.

Игровые автоматы на гривны

Основна назва: Игровые автоматы на гривны
Сайт: ru.torrent-tv.in.ua
Опис діяльності: Игровые автоматы на деньги - это отличная возможность заработать. При этом можно просто поиграть в удовольствие и расслабиться. Если любите азарт - выбирайте автоматы онлайн украина!

Игроленд

Основна назва: Игроленд
Інші назви: ДРЦ
Сайт: igroland.com.ua
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Полтава, Харків

Опис діяльності: Детский развлекательный центр. Сеть по Украине.