Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Будівництво, монтаж, ремонт та інше»

Рема Сервіс

Основна назва: Рема Сервіс
Сайт: remaservice.od.ua
Опис діяльності: Рема сервіс – компанія, яка займається підбором профільного майстра індивідуально під кожну ситуацію і проблему нашого клієнта. Також ми беремо на себе повну відповідальність і контроль якості роботи від моменту подачі самої заявки до кінцевого результату та оцінки задовільного клієнта.

Ремеза Украина

Основна назва: Ремеза Украина
Інші назви: (Промышленная Энергия)
Сайт: www.remeza-ua.com
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: Компрессорное оборудование

Ремекс Интернешенел Украина ООО

Основна назва: Ремекс Интернешенел Украина ООО
Інші назви: ООО "Ремекс", ООО "Ремекс Интернешенел Украина2
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Опис діяльності: Строит Нац.Банк в Сумах, так как выиграли тендер.

Ремонт Всем

Основна назва: Ремонт Всем
Сайт: remont-vsem.kiev.ua
Опис діяльності: За долгие годы работы мы отладили рабочий процесс до автоматизма, позволяя уделять клиентам достаточно внимания, а кризис оставил только самых лучших специалистов. Ремонт очень сложный процесс, включающий в себя множество нюансов из совершенно разных сфер деятельности, которые ниточкой тянутся друг за другом, именно по этой причине сервис нашей организации полностью охватывает все необходимые работы и услуги, с которыми Вы можете столкнуться затеивая ремонт.

Ремонт Гарант Львів

Основна назва: Ремонт Гарант Львів
Сайт: remont-garant.lviv.ua
Опис діяльності: Ремонт квартир Львів. Головна спеціалізація нашої компанії - ремонт квартир у старих, нових, та приватних будинках у Львові та області, а також в окремих приміщеннях, кімнатах. Ремонтні роботи у Львові виконають досвідчені майстри, які впораються з найрізноманітнішими видами робіт, від підготовки до обробки та розстановки меблів, заощадять час і кошти наших клієнтів.

Ремонт квартир - КВАДРАТУМ

Основна назва: Ремонт квартир - КВАДРАТУМ
Інші назви: Компания "КВАДРАТУМ"
Сайт: kvadratum.com.ua
Опис діяльності: Компания предоставляет услуги комплексного ремонта квартир и домов под ключ. Подробная и детальная отчётность по всему комплексу работ. Бесплатная смета, официальный договор.

Ремонт компьютеров Комп-Сервис

Основна назва: Ремонт компьютеров Комп-Сервис
Інші назви: Комп-Сервис Киев
Сайт: comp-service.kiev.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Ремонт компьютеров и ноутбуков Комп-Сервис Киев компьютерная помощь на дому компьютерные услуги в Киеве.

Ремонтная компания одесса

Основна назва: Ремонтная компания одесса
Регіон роботи: Одеса
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Компания занимается ремонтными и отделочными работами в Одессе. Руководитель компании Полищук Дмитрий.

РемСтрой

Основна назва: РемСтрой
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Опис діяльності: Замена и установка сантехнического, отопительного оборудования.

Рим Строй

Основна назва: Рим Строй
Інші назви: ООО"Рим строй" , ООО "Рим-Строй"
Сайт: www.rimstroy.com.ua
Регіони роботи: Дніпро, Кривий Ріг
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Задержки зарплаты в месяц, при увольнении кидают, текучесть кадров колосальная (за два месяца 7мь человек). Офис 40-50 человек, на объектах никого из своих рабочих,прораб это максимум-только на субподряде. Все неофициально работают, не выплачивают обещанного, постоянно ищут причины. Очень серьезно подумайте прежде чем устраиваться к ним!!!! Работа круглосуточно, семья на третий план, о деньгах забудьте, хамство -это для Вас, тогда устраивайтесь!