Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Фінансові послуги: банки, оцінка, аудит, страхування та ін.»

E-tender

Основна назва: E-tender
Сайт: e-tender.ua

Опис діяльності: гос торги

Easy Way

Основна назва: Easy Way
Інші назви: ООО Изи Вэй
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Компания предоставляет IT и финансовые услуги.

Ernst & Young

Основна назва: Ernst & Young
Інші назви: Эрнст энд Янг
Сайт: www.ey.com
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Аудит, консалтинг и тд...

eversurecash.evenweb.com

Основна назва: eversurecash.evenweb.com
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Вам нужен срочный кредит? Вот ваш шанс получить кредит у нашей компании с процентной ставкой 2%. Наши кредиты обеспечены и гарантированы. Свяжитесь с нами сегодня с требуемой суммой. Emai [email protected]) +1677689004

Exobmin.io

Основна назва: Exobmin.io
Сайт: www.exobmin.io
Опис діяльності: Exobmin.io - лучший обменник электронных валют в Украине, где Вы сможете совершить обмен криптовалюты безопасно и по наилучшему курсу. Есть возможность покупки и продажи, как онлайн, так и офлайн в отделении. Выполнение заявок онлайн занимает до 20-ти минут.

FAService

Основна назва: FAService
Інші назви: "Финансовый Аналитик - Сервис"
Сайт: www.fas.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: "Финансовый Аналитик - Сервис" является одной из ведущих компаний в области проведения конференций, семинаров и выставок специалистов украинского рынка капитала. Сотрудники компании постоянно работают над развитием и внедрением современных технологий в области маркетинга финансовых продуктов.

Favorit sport

Основна назва: Favorit sport
Інші назви: Фаворит спорт
Сайт: favorits-sport.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Favorit Sport — відомий український букмекер, який успішно працює з 1999 року. Компанія спеціалізується на ставках на спортивні події, а також пропонує розваги в онлайн-казино та різноманітні слоти. Для нових користувачів передбачено привабливі бонуси: до 15 000 грн та 300 безкоштовних обертань після внесення першого депозиту. Поповнення рахунку здійснюється без комісії за допомогою Visa, MasterCard, Приват24 та інших платіжних систем. Виведення виграшів зазвичай займає до п'яти днів.

FCI Company

Основна назва: FCI Company
Інші назви: ООО "ЭФ СИ АЙ КАМПАНИ"
Сайт: www.fcicompany.com
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: "FCI Company" - страховой консультант. Наша задача как страхового консультанта — обеспечить справедливость на стороне Клиента, что бы ни заладилось в его отношениях со страховой компанией.

Finance solution group

Основна назва: Finance solution group
Опис діяльності: Молодая консалтинговая компания, аудит, финансы, бухгалтерия

Finans solutions group

Основна назва: Finans solutions group