Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Агентство Мерчендайзинга» Добавлен: 08.03.14 16:07

Основна назва: Агентство Мерчендайзинга
Інші назви: ЧП Петров
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт:
Адреса: Україна, м. Івано-Франківск
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,70/5,0

Перегляди: 258
Усього відгуків: 292
Опис діяльності:
Агентство мерчандайзинга обеспечивает качественный мерчандайзинг в 750 торговых точках VIP розницы (в т.ч. 20 областей Украины, весь Киев и киевская обл.)
Автор(-ка): )))))))))))))))))) ))))))))))))))) (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: мерчендайзер
Дата початку роботи: Жовтень 2013 г.
Дата звільнення: Лютий 2014 г.
Стартова зарплата: $300
Фінальна зарплата: $650
Корисність відгуку: 4 - 1 = +3
Всього коментарів: 5

Позитивні сторони компанії

дружній колектив!!!!!!

Негативні сторони компанії

Люди добрі, заклинаю Вас не ведіться на їхні пропозиції гарної роботи!!!! Основною вимогою роботи є завантаження фото паспортних даних та ідентифікаційного номера на фотосайт. Супер повинен зробити Ваше фото при стажуванні з бланком. А воно Вам потрібно??? Коли не працюватиме 1с, ніхто не буде дбати про Ваші штрафи. Вам потрібно іти в гості а Ви ще до 21 години можете не встигнути написати звіт. В суботу Ви для того щоб почути голос тупого супера встаєте о пів восьмої і їдете на збори, а там підписуєте купу документів які не прочитали..бо немає часу, а мерчик ж не один!!!! Одна неділя вихідна, а ви не маєте жодного бажання іти гуляти, бо спати охота ШАЛЕНА.
Не знявши вчасно рекламацію супер вклепає Вам штраф, його не цікавить що замовник...забув. таке буває досить часто.
Для того щоб не ,, травмувати психіку мерчика,, супер ніколи не скаже Вам що Ви звільнені, всього навсього просто відпустка з якої Ви не повернетеся на роботу.
Тупості супервайзера Тараса можна лише дивуватися, його так швидко поставили супером, що він ледь встиг школу закінчити.
В нас таке враження що він працює не з подачі власної логіки, а з допомогою Маріни.
На хорошу зп в даній компанії не розраховуйте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Якщо Ви гарно працюєте і заробляєте більше ніж хтось, розраховуйте на те що Вам не доплатять, або заберуть магазин. Маріна скаже що цього забагато. Вам можуть розписати 5 магазинів на день по одному клієнту, і Ви кататиметеся по місту цілий день. Гроші на дорогу Вам не дасть ніхто, а заробите максимум 60 грн. Купа витраченого часу, і ще дома Вас чекає завантаження фото і звіт.Так так, компанія сконцентрована на те щоб мати побільше стажорів,оскільки з кожної людини супер має 200 грн. Як тільки Ви проведете 20 звітів, супер Вам скаже що поки що немає роботи, а знаєте чому? бо Ви провели 20 звітів, більше йому від Вас нічого не треба.
В договорі який Вам підсунуть, уважно читайте всі пункти і зверніть увагу що там не вказано що ВОНО має право Вас штрафувати.
Оо, а отримання зп то взагалі окрема історія, Вам підсунуть документ який Ви маєте підписати що немає претензій до Агенства мерчандайзингу. Якщо Ви його не підпишете бо не вистачає грошей, майте на увазі не отримаєте нічого взагалі. Задумайтеся чи взагалі варто з ними мати справу.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 2/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5