Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «ПАТ Концерн Галнафтогаз» Добавлен: 08.03.16 20:18

Основное название: ПАТ Концерн Галнафтогаз
Другие названия: ТМ "ОККО"
Сфера деятельности: Производство/поставка: Полезные ископаемые (нефть, газ, уголь, руда...)
Сайт:
Телефоны: 80322989603.1284
Эл. почта: [email protected]
Страна: Украина
Адрес: Украина, г. Львов, [email protected]
Рейтинг компании:
  • Рейтинг 3,14/5,0

Просмотры: 300
Всего отзывов: 94
Описание деятельности:
«Концерн Галнафтогаз» – провідна українська компанія, основною діяльністю якої є роздрібна реалізація пального та супутніх товарів через мережу заправних комплексів «ОККО». Компанія входить в трійку лідерів за обсягами продажів нафтопродуктів на роздрібному ринку України. Діяльність «Концерну Галнафтогаз» представлена в 21 області України та АР Крим. Одне з найбільших надбань ПАТ «Концерн Галнафтогаз» - це квалiфiкованi працiвники, а ресурси, затраченi на навчання та мотивацiю персоналу — це вдалi iнвестицiї у власний розвиток. Компанія на постійній основі формує внутрішній кадровий резерв з... »
Автор: Аноним (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Дата начала работы: 2015 г.
Дата увольнения: 2016 г.
Полезность отзыва: 1 - 1 = 0
Всего комментариев: 2

Положительные стороны компании

Все дуже погано. Їх останнім часом просто немає.

Отрицательные стороны компании

Що твориться з ОККО? Чому такий безпорядок останнім часом? А з приходом керівництва з shell це взагалі катастрофа!!! Кого приймаєте на роботу? Як так можна нагло і брехливо поводитися з персоналом, штрафувати і звільняти без поважних на те причин? Чому за останні кілька місяців по всій мережі масове скорочення, звільнення і т.д.? Прошу також дати відповідь чому було звільнено багатьох начальників азс, супервайзерів і регіональних менеджерів?
Шановний Антонов Віталій Борисович, чи не пора б уже поміняти ваш менеджмент, який останнім часом так знахабнів, що далі вже нікуди? Скільки можна терпіти знущання персоналу з боку вищого керівництва? Ви б тільки звільняли простих робочх, а за вищим керівництвом ви дивитесь?
Головне питання - чому така солідна фірма як окко веде «ЧОРНУ БУХГАЛТЕРІЮ» т.з. Партнерство? Чому азс змушували на нього вступати примусово, а тепер в швидкому режимі нас знову переводять на ПП? Що, зкимось не поділились??? Як красти гроші в персоналу під видами різних штрафів то можна, а обманювати державу, не сплачуючи туди всіх податків це нічого?
А керівники з shell не розуміючи до кінця суть роботи, не маючи ще достатнього досвіду замість того щоб щось робити почали переводити «своїх» на окко, а ін працівників просто звільняють!,
Висновок-окко це не серйозна, брехлива фірма з тупим, рагульським керівництвом, яке тягне фірму в прірву!!!

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
  • Рейтинг 1/5
Отношение руководства
  • Рейтинг 1/5
Рабочее место и условия работы
  • Рейтинг 1/5
Социальный пакет и льготы
  • Рейтинг 1/5
Перспективы работы в компании
  • Рейтинг 1/5