Отзыв о работодателе «Світ технологій» Добавлен: 16.03.17 17:55
Сайт: techsvit.eu
Телефоны: +38 044205 56 06
Адрес: Украина, г. Киев, Новоконстантиновска
Должность: Менеджер
Дата начала работы: 2016 г.
Дата увольнения: 2016 г.
Полезность отзыва: 2 - 2 = 0
Відсутні.
Перший відгук, думаю, комусь таки стане корисна дана інформація, адже коли я працювала у цьому місці відгуків почитати було ніде. Але й не дивно, ця місцина така гидка й бридка, що певно і писати ніхто не хотів про неї).
Шановні шукачі, почну з самого початку. Співбесіда, зазвичай її проводять годинами, довго перепитуючи одні й ті самі питання - це нудіння і тошніння, переливання з пустого в порожнє (це відчуття буде супруводжувати вас протягом усього часу роботи в компанії, якщо все ж таки ви вирішити спробувати себе).
Ще з цікавого, це те що вам розкажуть про чудову корпоративну культуру, про тренінги, таксі, обіди, покажуть відеоролик з корпоративу (до речі, придивіться в обличчя людей, які є на відео, а потім гляньте на працюючих співробітників, чи багатьох ви там впізнаєте? ...відповідь НІ, адже майже всі звільнились, залишились одиниці, певно це свідчить про високу корп. культуру.)
Завдання, які вам буде давати вельмишановне керівництво, завжди цікаві.....ви повинні робити незрозумілі речі, а ще обов'язково - наради - там ви будете сидіти годинами і намагатись надягти на голову ту бридоту, що вам будуть вносити в мізки.
До речі, якщо ви прихильник ефективної роботи з 9 до 18, будьте готові, що керівництво одразу зрозуміє і зауважить в цьому вашу незацікавленість і небажання працювати в цьому місці. Тому, раджу надсилати листи (хоча деякі співробітники називають це - "пЫсьмА") о 2 та 3- ій ночі, щоб довести свою відданість.
Заробітна плата, дуже цікавий момент, на співбесіді ви домовитесь про одну суму, по факту будете отримувати менше, а нарахування бонусної частини.....це і взагалі тема покрита таємницями і загадками.
До речі, вам запропонують підписати договір....обов'язково зверніть увагу на кількість помилок в ньому- це свідчить про компанію з великої літери.
Раджу, не втрачати часу, нервів та не псувати свою карму цим місцем)))
Я прошла собеседование с первого раза.
Людина, яка описує компанію як "бридку, гидку" навряд чи доб'ється успіху в житті, адже де б вона не працювала після цього - завжди буде звинувачувати в своїх бідах, тільки не себе. Акценти, на які робить наголос анонімний автор легко спростувати:
обіди - знаю багатьох людей в компанії, які часто обідають
Пізні "пЫсьма" - в наш час нормальне явище, клієнти теж пишуть по ночах, але ніхто не заставляє вас писати по ночам листи, навпаки - показушні нічні листи дуже легко просуваються,
незрозумілі завдання від керівництва - дуже дивно, перед менеджерами стоїть одне просте завдання - зробити угоду з клієнтом, якщо це для вас незрозуміло - то чому ви не уточнили свої задачі з керівником? Мабуть тому що для цього треба вміти спілкуватися і задавати питання, але ж для вас простіше написати про бридку компані і то, анонімно,
премія, покрита таємницями - дуже дивно, адже премія завжди залежить від результату і в посадовій інструкції чітко вказаний її розрахунок,
карма - про карму зазвичай пишуть ті, хто не може взяти відповідальність за своє життя у власні руки, а чекає на рангу небесну, якої в житті не існує,
Помилки в договорі - якщо ж ви їх побачили - то чому не повідомили про це? Чому не захотіли допомогти в компанії, в якій працюєте покращити договір? Я знаю чому - тому що ви безініціативний а людина, "споживач", яка завжди буде чекати що їй щось дадуть, замість того, щоб самій робити справу.
Нажаль наше суспільство переповнене споживачами, а не творцями, тому, упевнений, що і про свою наступну компанію ви напишите такий відгук. Можливо не одразу, в тільки після того, як вас звільнять за відсутність результату. Адже менеджер походить від слова manage - управляти. А ви не управлінець, ви нитік, який анонімно обісрав компанію і похіхікав за чашечкою кави і пєчєнькою. Якщо вам не подобається це місце - то створіть своє, щоб воно було краще. Але ж у ви не творець, все що ви можете - це анонімно звинувачувати навколишній світ, показуючи власну неспроможність хоча би розібратися в системі мотивації.