Відгук про роботодавця «Клиника 311» Добавлен: 09.04.17 13:20
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Телефони: 2000-311
Адреса: Україна, м. Київ, проспект Валерія Лобановського, 17
Дата співбесіди: Березень 2017 г.
Всім привіт) При виборі місця роботи, житла та в інших життєвих ситуаціях я завжди звертаю уваги на відгуки. Відгуки - це додаткова можливість не повторити помилку когось іншого! Це моя життєва позиція і тому я теж завжди залишаю відгуки про все і всіх!
Отож, клініка Валіхновського, ValikhnovskiMD. Була на співбесіді на вакансію медсестри. Прийняли дуже добре, персонал з посмішками на обличчі, спілкуються ввічливо як з пацієнтами, так і з "майбутніми колегами". Ростислав Любомирович - приємний у спілкуванні. Я до нього потрапила лише після співбесіди з адміністратором, але дуже рада, що змогла поспілкуватись з ним, тому що працювати я буду безпосередньо з ним. У клініці чистота, все стерильно, для мене це над важливо. Поки остаточної відповіді не маю,але сподіваюсь, що буде працювати саме в цій клініці. Для себе я тут бачу можливість розвиватись та отримувати стабільний дохід.
Всім дякую) Сподіваюсь, що мій відгук буде комусь корисним
Немає) Лікар чудовий, чекаю відповіді