Відгук про роботодавця «ООО "Шлях до мрії О.К"» Добавлен: 13.11.17 22:05
Інші назви: "Viaestvita"
Сфера діяльності: Послуги: Туризм
Сайт: www.viaestvita.kiev.ua
Телефони: 044-285-03-02
Дата початку роботи: Квітень 2013 г.
Дата звільнення: Квітень 2013 г.
Позитивні сторони відсутні.Я б не поставила і одного балу.
Шукала роботу юрисконсульта.Подзвонили, запросили, прийшла.Робота юрисконсульта і близько не стояла поруч.І ніяка це не юридична контора.Просто контора з оформлення закордонних документів, звертаєтесь в таку, коли не хочете мати справу з міграційною.Чотири дні просто їздила по Києву-розвозила документи, забирала документи.Було сказано перший місяць стажування-безкоштовно.На третій-четвертий день в голову прийшла думка, що таку саму роботу курєра можна знайти в іншому місці і за гроші.Керівник дуже неприємна людина,організувати роботу просто не міг, задачі ставить просто не зрозуміло.Умови праці погані.В мене це була 3-х кімнатна квартира на 1-у поверсі з купою народу, ненормований робочий день, фактична відсутність обіду, про соц. пакет-взагалі можна мовчати. Це просто ад і жесть.Один раз спілкувалася з клієнтом, вона розповіла, що в конторі великий поток людей.І сумніваюся щоб хтось колись офіційно був влаштований.
Тому, не витрачайте свій час))