Отзыв о работодателе «DL Connection» Добавлен: 04.12.17 18:24
Адрес: Украина, г. Киев, м. Київ, вул. Казимира Малевича 86 л
Должность: Оператор контакт центра
Дата начала работы: Январь 2016 г.
Стартовая зарплата: $4000
Текущая зарплата: $16800
Це моя перша серйозна робота. Дуже задоволена що працюю саме тут. Для тих хто є студентом є можливість вибирати графік: або з 9.00 до 14.30 або з 14.30 до 20.00. Обід пів години. Оформлюють за договором про надання послуг. Перші місяці звичайно зарплата не шалена була (4000-5500), але якщо є досвід в продажах, можливо у вас скоріше піде!!!! Зарплата видається 15-20 числа кожного місяця регулярно. Штрафи тільки за запізнення (три рази) - 150 грн. і якщо не вийшов на зміну - 300 грн. Дууууууужеее велика перевага це наш колектив! Від начальства до простих менеджерів всі класні, веселі, привітні, завжди підуть на зустріч, в чому потрібно підскажуть, коли потрібно поможуть і заявку дооформити, і помінятись змінами якщо треба. Кожного місяця проводяться тренінги, де ми розбираєм наші помилки і Таня нам розказує як креще продавати. Так як була кращим працівником місяця то і в боулінг ходила за рахунок компанії, і в кіно, і просто грошові винагороди і подаруночки отримувала з грамотами. Є також подарунки, які можна серед місяця отримати за певну кількість заявок та за інші акції які Таня з Дімою придумають. Корпоративи рєдко-но мєтко)))) Взагалі робота не важка. Сидиш собі в офісі, слухаєш музичку, попиваєш чай чи каву і звониш продаєш людям мобільний зв'язок. Якщо ви розглядаєте вакансію саме цієї компанії то раджу просто хоча б попробувати прийти на обучение (2 дні, які можливо змінять ваше життя, або просто почуєте щось нове). Не сподобається - скажете що не підходить. По голові вам за це ніхто не надає. Але спробувати варто!
Для тих хто погано володіє російською мовою, то вам прийдеться її вивчити на розмовному рівні за дуже короткий час)))